![]() |
|
Otazka na patecni vecer: Predplatne a psychikaAhoj vsem. Zajima me, jestli nemate pocit viny, kdyz si platite televizní balíček, ale nesledujete tv. Zkratka vliv predplatneho na psychiku. Vim, ze nejde sedet furt u tv. Clovek chodi do prace atd. Ale spis me zajima volny cas. Nekdo si plati nekolik stovek mesicne napriklad za sport. Ale pak je tu treba sobota, nejvic zapasu, a on se rozhodne jit do lesa, nebo do hospody. A ty zapasy, za ktere si zaplatil, mu utekly. Chci se zeptat, nemate pocit viny? Neni vam to lito? Abych to upresnil, nedelam zadny pruzkum, jen me tohle zajima. Jelikoz ja kdyz daval mesicne za tv kolem 800kc, tak mne to kolikrat bylo lito a tim zavazkem jsem byl ,,privazany" k tv. |
Pavka
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 118 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 92 | |
![]() |
|
@sioga_bsVýborný postreh to s tými reklamami... Len mne vadí, že sú príliš krátke... Som si dal k novému roku záväzok začať fajčiť, čo som celkom dobre zvládol![]() ![]() ![]() |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
![]() |
|
@medecal64na množení sou tyto pauzy pro některé etnikum až dost dlouhé |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 363 |
![]() |
|
RE: Otazka na patecni vecer: Predplatne a psyc...A potom lance ked sa to nezavrie si tu hohus31 začne natahovat svoje ego . Mam "rad " ludí , čo len teoretizujú a schovávajú sa za akože vlastnú skúsenosť a zacnú vkladat prispevky mimo téma. A pritom si nevie natiahnut ani image a poriadny linux ani nevideli.👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
Pro Ty, co sem chodí častoVůbec jsem nechtěl na tohle reagovat, ale jen tak mimochodem - Všimli jste si, jak tady podvědomě "vyplavaly" každého komplexy, které se více-méně stále opakujou? Polda zmínil svoji "hospodu" /vždy ji spomene, když chce zdůraznit, jak je skylink "levný"/, Lance rýpnul do skylinku, Mmiri vyzývá k "uzavření", fannovi leží dlouhodobě v žaludku Bohuš... Prosím, neberte to nikdo ve zlým, ale je to zábava to číst v tomto kontextu... asi sem už chodím moc často...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 159 |
![]() |
|
RE: Otazka na patecni vecer: Predplatne a psyc...A co se to kouknout ještě z větší vejšky? Dostali jsem do vinku život, někdo i trochu zdraví a zabíjíte tohle všechno tlacháním na internetu... fakt boží:) připravte raději nějaký článek pro Parabolu, at je co číst...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
tukanDoplnim ,bohusovi31 dlhodobo ležia v žalúdku viacerí.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Otazka na patecni vecer: Predplatne a psyc...tukan@ Nejenom hospoda, ale i spousta dalších zbytečných výdajů, které lidi mají a oproti kterým je servisní poplatek za stovku měsíčně jenom plivnutí do moře :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@tukans tebou mozem iba a len suhlasit...pretoze moj prispevok vyssie, je z realneho zivota siestich krizov ktore nosim na krku.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@pierrepetrO tom jedle. Poznam ludi, ze ked nedojedia, tak si to daju zabalit domov.![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 600 |
![]() |
|
RE: Otazka na patecni vecer: Predplatne a psyc...Platím si, abych se mohl dívat, když mě něco zaujme. Dívat se jen proto, že si platím je blbost, která hned tak nikoho nenapadne. Jistě, by bylo spravedlivé platit jen zato na co se dívám, jako to je například se spotřebou energií, kolik spotřebují tolik zaplatím. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
@tukanV duchu Tvého příspěvku se také zapojím a vytknu Ti obvyklý atavismus ,, ji spomene". Česky by bylo správně ,,ji připomene"...![]() @fann ...pritom si nevedia.. ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
rs505Už jsem to psal, jsem komplet z první poloviny svého života slovák jako poleno /Bratislava/ se vším všudy, školy atd, takže není se čemu divit...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 159 |
![]() |
|
@vlcekNa tvoju "spravodlivú platbu" tiež existuje riešenie, napr. IPTV a platiť len za veľkosť spotrebovaných dát!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 112 |
![]() |
|
@mmiriboyIPTV jo, ale o tyto služby nemám zájem, takže bych to rád uvítal u klasického vysílaní, což asi nikdy nebude. |
vlcek
![]() |
|
RE: Otazka na patecni vecer: Predplatne a psyc...Ta el. energie není moc dobrej příklad, protože člověk sice platí za spotřebu, ale spolu s tím platí fixní částku za elektroměr, a to i v případě, že bude spotřeba nula.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Otazka na patecni vecer: Predplatne a psyc...Už jen čekám co za moudra nám sem mrskne náš oblíbenec bohuš![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 900 |
![]() |
|
@PoldaSDnes taky platíš televizní a rozhlasový poplatek, i když se na televizí cely měsíc nedíváš. Platit celý balíček taky není moc fér, to je jako kdyby sis chtěl koupit šunku, a k té šunce by sis musel vzít i určitý výběr levných salámů, které bys nejedl. |
vlcek
![]() |
|
RE: Otazka na patecni vecer: Predplatne a psyc...Gram šunky ti taky nikdo nedá, stejně jako na benzince je obvykle nápis, že min. odběr jsou 2 litry. Prostě je vždycky nějaký minimum a u TV je to období měsíc.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Otazka na patecni vecer: Predplatne a psyc...Mi vadí, že Skylink zasílá předvyplněné složenky na dražší balíček, než zákazník používá. Znám dost důchodců, kteří si to pořádně nepřečtou a taky jim to tak už nemyslí, tak zaplatí. Mají sto programů, ale dívají se na tři. Když já jich znám několik, tak v přepočtu na celou republiku už jde o miliony Kč, a to je pěkný bezpracný byznys. |
vlcek
![]() |
|
@PoldaSNo, ja som uz videl nasich tmavsich spoluobcanov tankovat za 50 centov!!!!!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 600 |
![]() |
|
RE: Otazka na patecni vecer: Predplatne a psyc...vlcek@ Pokud někdo není svéprávný a je riziko, že by platil za něco, aniž by věděl za co, tak má zcela jistě soudem určeného opatrovníka a ten to zarazí, takže bych z toho nedělal drama.A o žádný bezplatný byznys pochopitelně nejde, protože každý zákazník může čerpat předplacenou službu, kterou mu také operátor dodává. Jestli využije jenom 3 programy je samozřejmě jeho volba, nicméně je známo, že pokud má někdo k dispozici více programů, tak dřív nebo pozdějni objeví i něco víc, než jenom Novu, Primu a ČT1 :-) Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSVím, o čem mluvím, ty asi s důchodci nemáš moc zkušenosti, nebo ti to je jedno. Tyto praktiky Skylinku jsou na úrovni šmejdu a za tím si stojím. |
vlcek
![]() |
|
@Saxonzapomněl si dodat,že sem taky někdo chodí rád a baví se tim,tak to není ztráta života |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Otazka na patecni vecer: Predplatne a psyc...já jsem na tebe zapoměl, tak sorry:))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxonno vidíš,pár notoriků tady bude |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 92 | |
![]() |
|
![]() |