![]() |
|
M3U kto poradíPoprosím chcem skusiť M3U cza sk playlist aj zaplatím kde nájdem niečo o tejto službe ďakujem |
mar331
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 197 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: M3U kto poradí@sioga_bsNo vidis, este svietis. Kde si vzal pocit, ze mas pravo hodit na celu noc link na Ceske radiokomunikacie? Tak Ti to dovysvetlim, zacinas vetou: -"ja mam v mobilu appku". Nie ta aplikacia patri tomu, kto ju stvoril. - Ale ved mam mobil. No vies, ale mobily tiez nerastu na stromoch. Davaj.. Zobereme mobil do ruky, zacnes hucat... - Ved som si ho kupil. Aha tak na. - Ale ved tam je NO SIGNAL. No vidis, sme Ti vraveli, ze Ti je k nicomu. - Ale ved som si ho zaplatil, mam peniaze, co dalej? Ake peniaze? Ziadne nemas, lebo Ti naparili CTU a Radiokomunikacie taku pokutu, ze sa len z penalou do konca zivota zblaznis. A predas byt, si bezdak Nr. one, na cely zivot. Hlavne ze mas appku. Nemas. Uz vies aku ho...u si spravil? Tak taku. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: M3U kto poradí@mar331Ty si dalsi sokista na drote. Chces platit, ok. Malo mas sluzieb, ktore si v SK mozes "zaplatit"???? Tak plat, mne nemusis, lebo si kupim cele tvoje mesto, a Teba ako vystavne exota priviazem k mosto, s cedulou - "rypak". Alebo ta unesieme do toho Madarska. Preco, lebo Seres:) |
wenk
![]() |
|
RE: M3U kto poradíNiekto si tu tusim dal 5g bieleho dizajnu.![]() ![]() ![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
RE: M3U kto poradí@No, urcite, medunkovy cajik. Aj na nejake rajdovaky zabudni, My sme inak vytrenovani:). 1 pivo a v narazovom hlbkovom programovani na uplne nejazsej urovni, koncis. Muzikanti, nikdy. Niekedy sa slope na vyrovnanie akustickeho tlaku po, nezahras ani tststs. Solovka, velky koncert, 1 chyba - vypsikaju, nakopu do, ved vies a mozes, takisto ved vies:) Koncis:). Preco brat 5mg cohosi, ked mas oxytocin, serotonin, dioxin... 3 zakladne hormony, pre "bolshoy teatr". Nie v Moskve, kde chces:) Vyrovnana prava a lava hemisfera a letiiis. Ale supr pr...el, neeee.:) Miminko jeste spinka (samo bude ok) a kdyz jsem mu napsal, ze ten odkaz neda pres noc dole:) Vidis i takove tekvice milujes, proc? No on haja a ja 4 dni nespim. Padam.:) |
wenk
![]() |
|
RE: M3U kto poradíTak sa alespon po ranu pobavte.Co by sa mimonkovi stalo, jeste hajaaaaa. A detisssky se nebudi. Tak co je extremalna sokova terapie - tak to je to:):). No. Jen potichu, at nevzbudime "mimi". |
wenk
![]() |
|
RE: M3U kto poradí@ivan, jeste jedna vec:):):)Imagine that. Prijdes napravovat odkazy a blbosti na Radiokomunikace. "Aha, hopla -jsem tu a JA MAM APPKU". No a co umis? Prd, ale mam "appku". - Jo, no chvilku pockej. Prijde 10 vysmatych maniku s jednou. Cely stastny, ze ho nechaji alespon zametat chodnik pred CRA, NE. Vytriskaji ho tou metlou, podaji ji mu hezky do ruky, Let:). - A jak mam letet na metle, neumim. Prinesou nejake mini tryskove motory. Neboj mi Ti pomuzeme. Vybuchany k smrti, ze ho chce CRA odpravit na Mars (Ellon, ty taky tokovy m...r, co hodime autiska, at se prolketi). Na poslednou chviku se zastavi, podivaji na ty mini tryskace, "hmmm, jsou fakt drahe". Daji mu tu metlu do ruky - tady mas na pamatku a supito presto, do hajan:)))))) |
wenk
![]() |
|
@wenkjaaj to nebolo 5g bieleho dizajnu, to nam len maly bacal na kotrbu![]() ![]() ![]() |
ivan
![]() |
|
RE: M3U kto poradíIvan, jasneeee, stuplik:)A to nevie, ze je este meziprostore kam som ho odpravil cez dieru, niekde lieta, mysli si zi co. Maly stuypelajz, mysli ze je kvantovy polbit. - Ja viem, raz si zapol televizor a upet si supeeeer:))). Tak cim si tam, kde som ta odparkoval. -No vies, letel, letes co? Boli tam nejake polia a myslel som ze napumpujem ("nakachayemsya") nejaku tu hmotnost. No OK, Higgsove a kvarkove pole. Neeeeee, videl som nejake bonbony... No dobre, sice bossony, ale OK. No a potom tam boli aj nejake skvarky. Sice kvarky, Tak si zober bonbony a skvarky supaj do postele, nez Ti vysvelim, ze ziadny polbit neexistuje, nie je mozne ho zmerat nikde ani vo vesmire, vies absolutna rychlost. Tak supaj do postele a spat, zmenim Ti spin. Uplne z(nevhodné slovo)eny, ved ale vies, ucili sme sa, ze to je rychost svetla. Hmmm, nemas hnotnost, proto litas. Ale vies ked bolo aj nieco ako E=mc, a nejaka dvojka. - Zrovna si schytal. Vravim, ze lietas, tak ake c-cka. Co si sa zasekol v 80-tkach? No a naco Ti m, nemas hmotnost, nemal si po tej lietce papat bonbony a skvarky, ale bossony a kvarky. Tak supajdi chrapat krpaty Energeticki BIT.:))))) |
wenk
![]() |
|
@wenkJanik neber "loptu", zober serblik.![]() |
ivan
![]() |
|
RE: M3U kto poradí@Presneeee tak, stuplajs.Vidis, co je "bolshoy teatr". Za jednu noc, zo spuntika, co ta poucuje o "lagacy", spravis bit, |
wenk
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |