Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.10.2007, 13:43.18

Ferguson HF 8800 HD HDTV

Mám Dreambox 7000 a chci přejít na HD. Co říkáte tomuto příjmači a má někde nějakou dobrou sw podporu? Díky za Vaše názory.
uživatel
michu
21.10.2007, 14:07.47

RE: Ferguson HF 8800 HD HDTV

sakra michu: myslíme v jeden moment na tu samou věc. (viz příspěvek nad tebou - bohužel jsem tu stránku chvíli neaktualizoval. Byl bych ten svůj příspěvek dal pod tebe)
uživatel
hugo30
21.10.2007, 14:13.16

Značně závisí na tom, co oba chcete dosáhnout, případně s jakými kritérii.
uživatel
Antonín
21.10.2007, 14:19.19

co máš na mysli těmi kritérii?
Chci prostě připojit 105cm parabolu s motorem a sledovat telku včetně HDTV a případně se pokusit něco rozkodovat.
uživatel
hugo30
21.10.2007, 14:29.35

Mám na mysli mnoho věcí, které se volby přijímače týkají. Třeba: jestli skutečně předpokládáš, že budou k mání programy v HDTV, aniž bys měl k nim kartu. Kdybys třeba chtěl koukat na HD NOVU, tak se zdá, že máš právě dvě možnosti: přijímač musí řádně pracovat s kartou CSlink, nebo musí umět sdílet. Ale já nevím, jestli chceš koukat na HD Novu za každou cenu. To jsou kritéria.

P.S. Kromě dvou kanálů, které lze teď přijímat vzhledem k ulomené Premiere, neuvidíš bez karty v HDTV naprosto nic. Jestliže Premiere uskuteční nějaká opatření, tak nebude bez karty v HDTV ke sledování vůbec nic. To ovšem nejsou kritéria, ale jenom poznámka, odhad, který může být chybný.
uživatel
Antonín
21.10.2007, 14:44.29

OK - ale já zase budu předpokládat, že čas od času se zase něco prolomí, a chci mít tu možnost zareagovat a ne se pak tlouct do hlavy, že jsem sice 2 litry ušetřil, ale jen závidět jiným. Raději ty prachy ušetřím jinde. Třeba na mobilu, který mě teď taky nemine. Nepotřebuju do něj vrážet 15 papírů jenom kvůli IMAGE, když tu službu co potřebuju mi splní "cihla" za trojku.
uživatel
hugo30
21.10.2007, 14:47.18

netušíš náhodou, jak je to s tím Opensat X9000HDCI ?
uživatel
hugo30
21.10.2007, 16:40.41

Nevím.
Poud předpokládáš, že v HDTV něco uvidíš i bez karet, tak si kup klidně toho fergusona, nebo jakýkoliv HD přijímač a do něj nějaký CAM jako je třeba diablo.
Podle mne je to riziko vyhazování peněz oknem velké, protože to s tou emulací v HDTV nebude tak easy, ale to je jiná věc. Koneckonců i do toho diabla se nějaké karty dají užívat, nebo se jednou dají dokoupit i jiné CAMy.
Já bych si to nekoupil, ale tobě to přání splní.
uživatel
Antonín
21.10.2007, 17:09.29

tak mám pocit, že bys do HDTV nešel vůbec. Já v tom naopak budoucnost vidím. Netvrdil jsem, že nikdy nekoupím žádnou kartu. Pokud jednou nějaká zajímavá nabídka bude, tak klidně. Třeba olympiádu bych si představit dokázal, rozhodně ale ne filmový kanál.
Kdyby sis mohl vybrat jakýkoliv přijímač ze současný nabídky, tak jaký? (vyjma extrémů nad cca 20.000,-)

Pro dnešek musím končit, mám další zábavu jinde.
Čus a dík

;) ;)
uživatel
hugo30
21.10.2007, 17:42.34

Máš mnoho pocitů, o kterých si myslím, že jsou blbé. U některých to ovšem vím jaksi na jisto.
Mám už delší dobu Skystar HD, a pár měsíců Kathrein 910. Takže já jsem si už vybral. Z toho ovšem neplyne, že bys měl volit stejně. Já používám placené karty. Pokud si chceš jednou kupovat karty, měl bys aspoň řádově určit, jak s nimi budeš pracovat. Když si koupíš předplatné SkyUK pro HD, bude ten ferguson na nic. Proto jsem se tě ptal na kritéria, ne že bych byl já osobně zvědavý. Protože je to prostě důležité pro tu volbu.
uživatel
Antonín