Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.10.2007, 11:45.30

Technisat DigiCorder HD S2- má někdo zkušenosti

Zdravím fandy, uvažuji o koupi tohoto přístroje kvůli HDD, twin tuneru a HDMI výstupu. Jaký je Technisat jako takový. Mám analogovou Nokii 6610 nebo taknějak, která mi slouží již 10 let, jen Astra a Hodbird. Děkuji za poznatky případně rady.
uživatel
Joschi
22.10.2007, 12:04.06

RE: Technisat DigiCorder HD S2- má někdo zkuše...

Technisat jako takový dobrý, ale vše, co je nové může mít svoje mouchy. Proto je dobré si chvíli počkat, na první zkušenosti s tímto přijímačem...
uživatel
Dusan
22.10.2007, 14:56.35

..technisat má hlavně dobrou firmwarovou podporu! problémi ve firmware řeší velice rychle!!
uživatel
Fugas66
22.10.2007, 15:20.35

Technisaty montuji rád,ale pouze obyčejné STB.Jako PVR bych určitě raději zvolil třeba Topfieldy,které jsou ověřené a odzkoušené.Vše co požaduješ,TF splňují.
uživatel
Saxon
22.10.2007, 17:47.38

Cena

Přes solidní kvalitu a provedení Technisatů s HDD se mi u této novinky zdá cena poměrně vysoká. Přijímači s HDD v HD příjmu se to tady brzy začne jen hemžit a dle mého názoru ceny nad 10l budou spíš výjimkou. Hlavně aby to bylo čím krmit, ne jen siláckými nováckými kecy.
uživatel
KOTAZ
23.10.2007, 13:05.28

Děkuji

Děkuji za doporučení a rady. Topfield už jsem se také díval, s HDMI je zatím jen 7000 nemá Hard disk a 2 tunery. No asi ještě chvíli počkám snad to bude po NR lepší s nabídkou jednotlivých výrobců.
uživatel
Joschi