Quantcast

SWAN zaradil do digitálnej televízie JOJ HD a JOJ Plus HD

| redakce | tisk

Telekomunikačný operátor SWAN, a.s. zaradil do svojej programovej ponuky dva nové televízne kanály JOJ HD a JOJ Plus HD.

JOJ HD a JOJ Plus HD sú jedenástym, resp. dvanástym kanálom vo vysokom rozlíšení, ktoré SWAN ponúka svojim zákazníkom v rámci produktovej línie MAX multimedia. „Našou dlhodobou ambíciou je prinášať zákazníkom čo možno najširšie spektrum televíznych programov v najvyššej kvalite. Sme preto veľmi radi, že môžeme zaradiť do programovej štruktúry ďalšie slovenské televízie vo vysokom rozlíšení„, uviedol marketingový manažér SWANu Martin Holák.

Vďaka zaradeniu nových kanálov už do základného balíka si budú môcť všetci zákazníci MAX multimedia vychutnať v HD obĺúbené seriály vysielané TV JOJ, ako napríklad CSI: New York, CSI: Las Vegas, Klamári (Lie to me), Glee, Kosti (Bones), Hawaii 5-O, alebo Vtierka Castle (Castle).
Televízia vo vysokom rozlíšení znamená televízne vysielanie šírené v rozlíšení niekoľkonásobne vyššom ako umožňujú tradičné formáty.

V porovnaní so súčasnou televíziou je výrazný rozdiel najmä vo vyššej kvalite obrazu ale aj zvuku.

Služby MAX multimedia spustila spoločnosť SWAN 1. decembra 2007 s cieľom rozšíriť portfólio svojich služieb smerom k domácej klientele. V súčasnosti ponúka optický internet až do rýchlosti 80 Mbit/s a digitálnu televíziu so 101 kanálmi v Bratislave, Trnave, Nitre, Trenčíne, Pezinku, Malackách, Seredi, Novej Dubnici, Dubnici nad Váhom, Púchove a Komárne. Bližšie informácie k produktovej línii MAX multimedia nájdete na stránkach www.max.sk





Reklama




Vybrané články