Quantcast

DocuBOX HD zahájil testy pro Skylink

| redakce | tisk

Satelitní platforma Skylink se pravděpodobně brzy rozšíří o další placený program ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Bulharský operátor placené televize Satellite BG připojil k programu DocuBOX HD, který vysílá na vlastní kapacitě, systémy podmíněného přístupu pro Skylink.

DocuBOX HD má nově připojené systémy podmíněného přístup 0D96 a 0624, které patří novým Irdeto a ICE kartám Skylink. Zatím se jedná o interní neveřejný test. Abonenti Skylink proto vysílání zatím přijímat nemohou.

DOCUBOX HD je jedním z nových tématických HD kanálů filmové a distribuční společnosti SPI International, která má zájem rozšířit distribuci stanic do dalších zemí a platforem.

technické parametry:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,817 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK

Diváci mohou v některých případech zaregistrovat problémy s příjmem tohoto vysílání a to především kvůli vysokému FEC 5/6 využívané v normě DVB-S2 s modulací 8PSK.

HD balíček SPI tvoří filmové Filmbox HD, Filmbox Action HD, kanál věnovaný bojovým sportům Fightbox HD, dokumentární Docubox HD, módní a lifestylový Fashionbox HD a tři erotické programy Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx HD.





Reklama




Vybrané články