Quantcast

Diváci Sport1 a Sport2 mohou soutěžit o zájezd do studia F1

| redakce | tisk

Čeští a slovenští motorističtí fanoušci mají unikátní příležitost se stát součástí živého vysílání závodního studia Formule 1 Velké ceny Abú Dhabí, které uzavře sezonu 2016.

Televizní stanice Sport1 a Sport2, které exkluzivně vysílají závody F1 v České republice a na Slovensku, na závěr sezony připravily pro své diváky soutěž o zájezd do studia Formule 1 v Budapešti. Ti se tak mohou podívat do zákulisí přímého přenosu nejrychlejších a nejprestižnějších motoristických závodů na světě.

Zájezd se uskuteční 27. listopadu, kdy se koná závěrečná Velká cena Abú Dhabí, která uzavře napínavou sezonu 2016. V té se až stále ještě přetahují o mistrovský titul jezdci Mercedesu Lewis Hamilton a Nico Rosberg. Závěrečné dva závody tak slibují dramatické rozuzlení, které přidává samotné soutěži o zájezd na atraktivitě. Fanoušci budou moci sledovat nervy drásající boj o trofej pro nejlepšího jezdce roku 2016 společně s moderátory a komentátory Sport TV.

Účast v soutěži je jednoduchá. Stačí co nejpřesněji zodpovědět otázku, která se váže se k Velké ceně Brazílie, která se jede již v neděli 13. listopadu 2016. Fanoušci Formule 1 mají za úkol uhádnout hodnotu nejrychlejšího kola závodu na tisícinu sekundy. Soutěž potrvá do 12. listopadu, kdy přesně v čase 23:59 skončí.

Soutěžit mohou jak zákazníci vybraných operátorů, kteří stanice Sport1 a Sport2 mají ve své nabídce, tak i všichni ostatní motorističtí fanoušci a diváci stanic Sport1 nebo Sport2. Pro zákazníky operátorů jsou vytvořené speciální přístupy na soutěžní microsite. Jedná se konkrétně o: Digi CZ, Digi SK, Slovak Telekom, Orange SK, T-Mobile, Sledování TV, O2, Nej CZ, UPC a Skylink.

Ostatní účastníci naleznou soutěžní microsite ZDE: http://www.formule1-sport1tv.cz/ .

Zájezd do Budapešti ve zkratce:

• Odjezd do Budapešti v noci ze soboty 26. listopadu na neděli 27. listopadu luxusním autobusem.
• Nástupní místa v Praze, Brně a Bratislavě.
• Příjezd do Budapešti v ranních hodinách.
• Výherce čeká kromě samotného natáčení prohlídka studia Formule 1 a jeho zákulisí, sledování dopoledních závodů GP2 a GP3 na velkoplošné obrazovce a unikátní setkání s moderátory Tomášem Richtrem, Števo Eiselem, Josefem Králem a Janem Charouzem.
• Odjezd zpět na Slovensko a do České republiky v nočních hodinách.

Soutěž pořádá společnost AMC Networks International - Central Europe, která provozuje stanice Sport1 a Sport2 v České republice a na Slovensku.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články