Quantcast

Satelitní platforma Telekom Romania vyřadila kanály Discovery

| redakce | tisk

Sportovní a dokumentární programy americké skupiny Discovery skončily v nabídce rumunské satelitní a internetové televize Telekom Romania. Diváci tímto krokem přišli o své oblíbené programy a pořady.

Z nabídky Telekom Romania byly k Novému roku vyřazeny programy Eurosport 1 (HD), Eurosport 2, Discovery Channel, TLC, Fopot Network, Discovery HD Showcase, Investigation Discovery, Animal Planet (HD), Discovery Science, DTX a Travel Channel.

"Telekom Romania vedl četná jednání s Discovery ve snaze dosáhnout dohody o retransmisi programů. Finanční podmínky společnosti Discovery znemožnily dosažení této dohody a kanály jako Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC a Travel Channel byly odstraněny z programového rastru Telekomu," vysvětlil na sociální síti Andrei ze společnosti Telekom Romania.

Operátor zároveň uvedl, že do televizní nabídky byly zařazeny nové programy, které pokrývají nejen žánry programů skupiny Discovery - tedy dokumentární filmy, pořady o životním stylu a sportovní přenosy. Nově mohou klienti Telekom Romania sledovat stanice National Geographic HD/SD, National Geographic Wild HD/SD, National Geographic People, Docubox, Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD, Travelxp, Fightbox, Look Sport 2, Look Sport 3, Euronews a Timeless Drama Channel (TDC).

Satelitní nabídka Telekom Romania je šířena ze satelitu Hellas Sat 3 na pozici 39°E. Vysílání je kryptované systémem Videoguard.





Reklama




Vybrané články