Quantcast

Televize WAU slaví 8. narozeniny

| redakce | tisk

Slovenská mediální skupina JOJ si dnes připomíná významné výročí - je to přesně 8 let od spuštění v pořadí třetí stanice v portfolia vysílatele - stanice WAU. Stanice se postupně vyprofilovala do dnešní, převážně seriálové podoby. Již brzy se dočká nové identity.

WAU vysílá od 15.4.2013. V letošním roce se stanice dočká změny vizuální identity. Vysílání bude nadále postavené na hraných a doku-reality seriálech v nové moderní podobě. Tím stanice dovrší svoji transformaci ze ženské na universální stanici.

Už pred ôsmimi rokmi sme rozbehli vytváranie najväčšieho staničného portfólia na slovenskom trhu, kedy sme našu televíznu rodinu rozšírili o jej tretieho člena. Aj po obsahovej transformácii je dnes z WAUky etablovaná stanica, ktorá sa stala domovom vyhľadávaných seriálov, s ktorými večer neraz býva najsledovanejšou televíziou vo svojej konkurencii. Tak, ako sa cesta reprofilizácie stanice smerom k značkovým krimisériám ukázala ako tá správna, vo WAUke aj dnes vidíme ďalší potenciál, ktorý v budúcnosti prinesie jej programové a imidžové posilnenie pre ešte väčší zážitok našich divákov,“ uvedl Marcel Grega, generální ředitel JOJ Group.





Reklama




Vybrané články