Quantcast

GeoComply vylepšila detekci pro geo podvody s OTT službami

| redakce | tisk

Společnost GeoComply Solutions představila významnou aktualizaci GeoGuard DB, kterou nabízí operátorům OTT a streamovacím video službám. Cílem je zlepšit detekci VPN a proxy serverů na straně zákazníků.

Provozovatelé streamovacích video a OTT služeb mají digitální práva k poskytování svých služeb pro určitá teritoria. Musí proto zabezpečit dostupnost obsahu jen na území, na která práva nakupují. A takové řešení nabízí americká společnost GeoComply Solutions Inc.

Řešení GeoGuard DB od společnosti GeoComply Solutions (foto: GeoComply Solutions)
▲ Řešení GeoGuard DB od společnosti GeoComply Solutions (foto: GeoComply Solutions)

GeoGuard DB používají přední světoví provozovatelé online vysílání včetně BBC, Amazon Prime Video, CBC a Telstra k ochraně svého teritoriálně omezeného obsahu před geopirátstvím a geolokačními podvody. Řešení GeoGuard DB chrání více než 10 miliard požadavků na streamování a více než 300 milionů unikátních uživatelů streamovacích služeb měsíčně.

Díky novým funkcím a vylepšením GeoGuard DB mohou držitelé práv, včetně studií a sportovních lig, kteří spoléhají na územní omezení, aby si udrželi hodnotu svých práv k obsahu, a provozovatelé OTT, kteří jsou smluvně zavázáni bojovat proti této formě úniku obsahu, využívat pokročilou úroveň ochrany proti geolokačním podvodům.

Mezi novými a vylepšenými funkcemi GeoGuard DB patří podpora odhalení proxy přes VPN, integraci CDN, detekci IPv6 a odhalení rezidenčních IP adres, které jsou přeprodávány prémiovým poskytovatelům VPN. GeoGuard DB nyní dokáže dynamicky sledovat a označovat kompromitované rezidenční IP adresy.





Reklama




Vybrané články