Quantcast

TV Markíza chystá dramatický seriál Druhá šanca

| redakce | tisk

Již v lednu 2022 se na obrazovkách televize Markíza objeví nový 16 dílný dramatický seriál z lékařského prostředí s názvem "Druhá šanca". Je natočen na motivy skutečných událostí a diváky zavede do života úspěšného lékaře, kterému se v průběhu jednoho okamžiku zhroutí celý život.

V hlavní roli se představí oblíbený herec Ján Koleník jako Mudr. Andrej Fabián. Diváci se mohou těšit i na další známé a neznámé tváře. Postavu bývalé manželky Fabiánové a ředitelky nemocnice ztvární herečka Lívia Bielovič. Dále se diváci v seriálu mohou těšit například na hvězdu ze seriálu Oteckovia Vladimíra Kobielskeho, Ráchel Šoltésovou a Adama Bardyho z Pána profesora, Dana Heribana z Hornej Dolnej, Sarah Arató z Nejhoršieho týždňa môjho života a další.

Seriál Druhá šanca od ledna na TV Markíza (foto: Markíza)
▲ Seriál Druhá šanca od ledna na TV Markíza (foto: Markíza)

Ústřední postavou seriálu je úspěšný a ambiciózní lékař MUDr. Andrej Fabián, kterému se následkem těžkého poranění mozku vypadne z mysli posledních 12 let života. Musí tak postupně objevovat svět okolo sebe a i svůj osobní i profesní život. Děj je zasazen do prostřední Nemocnice Bezručova, prostor v seriálu dostanou i vztahy mezi lékaři.

Druhá šanca je slovenskou adaptací úspěšného italského seriálu DOC - Nelle tue mani, který byl v mezičase vysílaný v mnoha zemích po celém světě. Slovenská adaptace vzniká ve spolupráci se společností Beetle producenta Petra Kelíška, která pro Markízu vyrábí například i seriálový hit Sestričky.

Seriál Druhá šanca je dalším projektem Markízy ve kterém aplikuje zásady zeleného natáčení.





Reklama




Vybrané články