Quantcast

Finále Talentu v Česku živě jen online, záznam na TV Prima

| redakce | tisk

Již v sobotu večer najde Česká republika a Slovensko největší talent v devátém ročníku show Česko Slovensko má talent. Kdo vyhraje tentokrát? To se diváci dozví v přímém přenosu na televizi JOJ na Slovensku.

V České republice nebude živý přenos šířen překvapivě na žádném z programů televizní skupiny Prima. Nicméně vrchol této soutěže mohou diváci sledovat na internetu z webu iprima.cz od 20:35 hodin v sobotu 11. prosince 2021.

Česko Slovensko má talent (foto: screen z vysílání TV Prima)
▲ Česko Slovensko má talent (foto: screen z vysílání TV Prima)

Do klasického éteru - na hlavní program TV Prima - se finále Česko Slovensko má talent dostane až ve formě záznamu v neděli ve 20:15 hodin.

Proč tentokrát musejí diváci Primy hledat přímý přenos na internetu a nenajdou jej na hlavním programu Primy zjišťoval web parabola.cz u provozovatele.

"Sobotní večery na Primě patří detektivce (aktuálně seriálu Polda). Nechtěli jsme tak "nabourat" návyk diváka, a posunuli jsme proto finále ČSMT na nedělní večer. Stejně jako v minulosti mohou všichni příznivci této talentové soutěže sledovat živé vysílání na webu iPrima.cz," uvedla na dotaz webu Parabola.cz Gabriela Semová, mluvčí FTV Prima.

Jedním z dalších důvodů, proč Prima odvysílá z Talentu jen záznam je sobotní úspěšný formát Stardance na České televizi. Proti sobě by šly v klasickém éteru dva živé přenosy.





Reklama




Vybrané články