Quantcast

Freesat UK přidává Channel 4HD a hudební TV

| redakce | tisk

Britská bezplatná satelitní platforma Freesat rozšiřuje svoji programovou nabídku o další stanice. Do Freesatu se vrací stanice Channel 4 HD, která je divákům k dispozici od středy 8. prosince 2021.

Dále mohou klienti Freesatu přijímat hudební programy Box Hits (EPG pozice 501), Box Christmas (The Box) (502), Kiss (503), Magic (504) a Kerrang! (505).

Logo Channel 4
▲ Logo Channel 4

Angie Mee, ředitelka Content Partnerships ve Freesat, poznamenala: "Je potěšením znovu spustit tyto oblíbené kanály na Freesat a jsme si jisti, že to potěší naše zákazníky. Channel 4 byl vždy skvělým partnerem se svou řadou kanálů, včetně Film4, E4 a More4 a těšíme se, že se tyto další kanály připojí k sestavě v období roku, kdy jsou rodiny a přátelé pohromadě."

Jonathan Thompson, výkonný ředitel společnosti Digital UK, uvedl: "Návrat kanálu Channel 4 HD a spuštění nových hudebních kanálů na Freesatu je zářným příkladem toho, co jsme nyní schopni divákům nabídnout jako společný subjekt - více a lepší obsah. Tento předčasný sváteční dárek znamená, že zákazníci Freesatu si budou moci vychutnat všechny prvotřídní programy, které Channel 4 produkuje, když budou sedět u televize se svou rodinou a přáteli."

Karla Berry, vedoucí distribuce a partnerství s platformami, Channel 4, řekla: "Maximalizace dosahu a vlivu Channel 4 na diváky prostřednictvím strategických partnerství je klíčem ke strategii Channel 4 Future4. Díky tomu, že Digital UK a Freesat jsou nyní jednou organizací, jsme nadšeni z budoucích inovací a nabídek, které budeme moci přinést všem divákům ve Velké Británii."

Channel 4 HD vysílá v britském svazku satelitu Astra 2G (28,2°E). Ze stejné družice ale z evropského svazku vysílají zmíněné hudební stanice (freq. 11,264 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3). Vysílání je šířeno volně ( FTA).





Reklama




Vybrané články