Quantcast

13E: Sojuz TV od 19. prosince jen na novém TP

| redakce | tisk

Diváci ruského náboženského kanálu Sojuz TV, kteří přijímají stanici ze satelitu Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), jsou informováni o přesunu programu na nové vysílací parametry. Stanice zůstává na pozici 13°E, mění se transpondér.

V současné době probíhá souběžné vysílání na starých a nových parametrech. Nová distribuce byla spuštěna 13. listopadu 2021 na tp. 126 (11,034 GHz, pol. V) ze satelitu Eutelsat Hot Bird 13E (13°E). To je kapacita satelitního operátora GlobeCast, kterou používá většina ruských vysílatelů. Multiplex obsahuje nejoblíbenější stanice mezi rusky mluvícími diváky, jako jsou RTR Planeta, Rossija 24, TNT International, NTV Mir a TV Rus.

Sojuz TV - záběr z příjmu stanice ze staré frekvence, kde se vysílá info o nových parametrech
▲ Sojuz TV - záběr z příjmu stanice ze staré frekvence, kde se vysílá info o nových parametrech

S přechodem na nové parametry zůstane způsob distribuce Sojuz TV nezměněna. Nadále bude vysílat volně ( FTA) v MPEG-2/SD v DVB-S multiplexu. Tím bude zajištěno, že kanál bude stále dostupný i pro majitele SD přijímačů starší generace.

Sojuz TV je pozitivní, rodinný a domácí televizní kanál pro pravoslavné věřící, který byl vytvořen s cílem propagovat morální hodnoty a národní tradice a pečovat o historické a kulturní dědictví Ruska. Stanice má požehnání hlavy ruské pravoslavné církve.

nové technické parametry - Sojuz TV:

• Eutelsat Hot Bird 13E (13°E), freq. 11,034 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články