Quantcast

Viaplay od 1. března v Nizozemí

| redakce | tisk

Streamovací služba Viaplay bude v Nizozemí spuštěna 1. března 2022 a nabídne nizozemským divákům kombinaci prémiových živých sportovních přenosů, originálních filmů Viaplay, hollywoodských filmů a seriálů a obsahu pro děti.

Služba bude mít podobu jednotného balíčku za cenu 13,99 EUR měsíčně a bude dostupná prostřednictvím distribučních partnerů, jako jsou VodafoneZiggo a KPN, a formou přímého předplatného. Spuštěním služby Viaplay se její působnost rozšíří do 11 zemí a do konce roku 2023 bude následovat nejméně pět dalších trhů.

Viaplay nabídne ze sportovního obsahu například přenosy z Formule 1, šipky PDC, fotbalovou Bundesligu, ženský fotbal z italské Serie A a švédské Damallsvenskan, kulečník a pool Matchroom, smíšená bojová umění KSW. Od srpna 2022 se mohou zákazníci těšit na fotbalovou Premier League.

Veškerý obsah Viaplay Originals a mezinárodní obsah bude opatřen nizozemskými titulky a veškerý obsah pro děti bude mít nizozemský dabing.

V Nizozemsku bude Viaplay podporován širokou škálou zařízení a platforem, včetně chytrých televizorů, chytrých telefonů a tabletů se systémy iOS a Android, Chromecast a Apple TV, a PC a Mac.

Přibližně 48% z 8 milionů nizozemských domácností má předplacené streamování videa, přičemž na jednu streamující domácnost připadá přibližně 1,6 předplatného. V roce 2025 se očekává, že penetrace streamingu vzroste na 66 % a počet předplatných na jednu streamovací domácnost na 1,9. Širokopásmové připojení má v Nizozemsku 98 % domácností (zdroj: Ampere Analysis).





Reklama




Vybrané články