Quantcast

Hudební Bridge TV volně na ABS 2A

| redakce | tisk

Celkem pět hudebních televizních stanic pod značkou Bridge TV je možné přijímat ze satelitu zcela zdarma ( FTA). Společnost Bridge Media rozšířila satelitní distribuci na družici ABS 2A o svůj hlavní kanál Bridge TV.

Stanice Bridge TV se objevila v multiplexu operátora RSCC na kmitočtu 12,653 GHz, polarizace vertikální. Jde o stejný multiplex, který již obsahuje stanice Bridge TV Classic, Bridge TV Hits, Bridge TV Schlager a v minulých dnech spuštěný zbrusu nový kanál Bridge TV Fresh.

Bridge TV - záběr z příjmu stanice
▲ Bridge TV - záběr z příjmu stanice

Portfolio programů Bridge je širší. Společnost Bridge Media aktuálně provozuje hudební stanice Bridge TV, Bridge TV Classic, Bridge TV Deluxe, Bridge TV Hits, Bridge TV Russian Hit (Bridge TV Russkij hit) a Bridge TV Schlager, který byl spuštěn v říjnu loňského roku. Ve volném vysílání na ABS 2A zatím tedy nejsou programy Bridge TV Russkij Hit a Bridge TV Deluxe. Zmíněné dvě stanice jsou na stejné družici dostupné jen abonentům platformy MTS TV.

Bridge TV - záběr z příjmu stanice
▲ Bridge TV - záběr z příjmu stanice

Transpondér s programy Bridge TV na satelitu ABS 2A pracuje v ruském svazku. Příjem je možný ve střední Evropě s parabolami o průměru kolem 140 až 180 cm podle lokality příjmu.

technické parametry - Bridge TV:

• ABS 2A (74,7°E), freq. 12,653 GHz, pol. V, SR 35007, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA





Reklama




Vybrané články