Quantcast

Slovenská videotéka OTTA ukončí činnost

| redakce | tisk

Streamovací video platforma OTTA ukončí svoji činnost s koncem tohoto roku. Provozovatel této služby, společnost Towercom, již začal informovat své zákazníky, že OTTu přestane provozovat k 31.12.2021.

Službu OTTA mohou využívat abonenti až do 31.12.2021 i v případě, že předplatné jim skončí ještě před tímto termínem. Automaticky budou ukončeny platby prostřednictvím inkasa. Případné přeplatky budou zákazníkům vráceny na kartu, kterou zadali při registraci.

Screen webové stránky OTTA (foto: otta.sk)
▲ Screen webové stránky OTTA (foto: otta.sk)

OTTA nabízí přístup k bohaté videotéce různých žánrů, koncertům, dokumentům, slovenské a české filmové klasice. Nechybí ani živé vysílání hlavních slovenských stanic RTVS Jednotka, Dvojka, TV Markíza, TV JOJ, WAU a také k české stanici Prima COOL. K dispozici je i TV archív pořadů odvysílaných v posledních sedmi dnech. První měsíc si mohou službu diváci vyzkoušet po registraci zadarmo, dále pak za 4,99 eur měsíčně.

Služba OTTA je dostupná pro domácnosti s pozemní či satelitní televizí prostřednictvím HbbTV aplikace, dále přes Smart TV, počítače, tablety, notebooky a mobily.





Reklama




Vybrané články