Quantcast

Vánoce s TV Markíza: Vánoční Oteckovia, klasika i velké filmové premiéry

| redakce | tisk

Televize Markíza si pro diváky na letošní vánoční svátky připravila rozmanitou programovou nabídku v souladu s letošním sloganem "Vianoce vás bavia". Ten primárně odkazuje na kultovní rodinnou komedii "S tebou mě baví svět", kterou Markíza odvysílá ve středu 22. prosince ve 20:30 hodin.

Na Štědrý den v pátek 24. prosince nebudou chybět vánoční klasiky jako Peinbaba (v 17:05 hodin), Mrazík (19:15 hod.) či Pelíšky (20:55 hodin). Pro všechny fanoušky seriálu Oteckovia připravila speciální vánoční epizodu s názvem "Oteckovia - Vianočné prekvapenie".

Ostatní sváteční dny budou ve znamená velkých filmových premiér. Na První svátek vánoční, v sobotu 25.12., potěší malé i velké diváky nový ruský rodinný film "Rozprávková cesta koníka Hrbáčika". Následující den bude patřit fenoménu Pokémon v rodinné komedii "Pokémon: Detektív Pikachu".

Vánoce vás bavia, slogan TV Markíza (foto: TV Markíza)
▲ Vánoce vás bavia, slogan TV Markíza (foto: TV Markíza)

Ve vánočním období od 20. prosince budou pondělky patřit legendární komediální trilogii "Slunce, seno...". Předvánoční období divákům zpříjemní filmy "Posledné Vianoce (21. prosince), "Takmer dokonalé Vianoce" (ve stejný den), "Pyšná princezna" (23. prosince) či "Piadinôžka" (ve stejný den). Mezi svátky a Silvestrem odvysílá Markíza také další klasiky jako "Jak vytrhnout velrybě stoličku" (27. prosince) a "Jak dostat tatínka do polepšovny" (o den později).

Vysílání TV Markíza doplní i atraktivní filmové premiéry jako "Snežná hliadka" (23. prosince), "Bohovia Egypta" (ve stejný den), "Ples s princeznou" (25.12.), Lovecká sezóna: Strachopud" (26. prosince) a "Poľovačka na Santu (ve stejný den) či "Nebo je pre všetkých" (29. prosince).

Silvestr na TV Markíza bude patřit výběru toho nejlepšího z pořadů "Chart Show", "SuperStar" a "2 na 1".

Na Nový rok odvysílá česko-slovenskou romantickou komedii "Bábovky", 2. ledna ruský dobrodružný film "Duelant".

Štědrý den na TV Doma bude ve znamená zábavy se speciálním vydáním "Chart Show". Po hudební show nabídne "Vianočný koncert Lucie Bílej". Silvestrovský večer bude patřit českým romantickým komediím "Líbáš jako Bůh" a "Líbáš jako ďábel".

TV Dajto i během vánoc bude nabízet výběr z těch nejlepších akčních a dobrodružných filmů jako například trilogii "Expendables: Nezničiteľní", "Rambo", kinohity jako "John Wick 2", "96 hodín", "96 hodín: Odplata", "Mechanik zabijak" a další.





Reklama




Vybrané články