Quantcast

ODMedia dodá služby pro M7 Group

| redakce | tisk

Společnost ODMedia bude dodávat technické služby pro širokou škálu filmů a seriálů od několika vlastníků obsahu - včetně StudioCanal, Dutch Core a VRT - pro nabídku SVOD služeb společnosti M7 Group (Canal+ Luxembourg), která v Česku a na Slovensku provozuje satelitní platformu Skylink a OTT službu Skylink Live TV.

"Na tuto smlouvu jsme velmi hrdí. Společnost ODMedia rozšířila spolupráci se skupinou M7 Group a poskytuje jí naše renomované technické služby vysoké kvality. Tato dohoda dále rozšiřuje naši společnost o služby nadnárodním operátorům, jako je M7, a my nemůžeme být více nadšeni," řekl Sjef Pijnenburg, generální ředitel společnosti ODMedia.

Společnost ODMedia, kterou Sjef Pijnenburg založil v roce 2004, má strategická partnerství se všemi globálními OTT platformami a pobočky ve Velké Británii, Francii, Německu, Španělsku, Polsku, zemích Beneluxu, Jižní Africe, Skandinávii, regionu MENA a nedávno oznámila i Austrálii.

Kromě nabídky celé škály technicko-dodavatelských služeb působí ODMedia jako agregátor pro hlavní platformy, zajišťuje správu digitálních práv, monetizaci, rozvoj cílového publika a křížovou propagaci. Spravuje také lineární a nelineární přehrávání kanálů pro SVOD, AVOD a TVOD.





Reklama




Vybrané články