Quantcast

Ľubomír Višňovský komentátorem F1 na Sport1 a Sport2

| redakce | tisk

Formule1 je po mnoho let vlajkovou lodí programové skladby stanic Sport1 a Sport2, a jako špičkový produkt si zaslouží hvězdy nejen v kokpitu, ale také za mikrofonem. Během blížící se Velké ceny Španělska se v roli spolukomentátora a hosta ve studiu představí bývalá hvězda NHL, slovenský hokejista Ľubomír Višňovský.

Špičkový reprezentační obránce pomohl Slovensku k zisku kompletní sbírky medailí ze světových šampionátů, sám získal tři tituly ve slovenské extralize a prožil pronikavou karieru v NHL. Odchovanec topolčanského hokeje vždy vynikal značnou mírou talentu, pracovitosti a odhodlání, kterými bavil tisíce fanoušků po celém světě.

Hokejista (foto: Getty Images)
▲ Hokejista (foto: Getty Images)

Mezi jeho dlouhodobé vášně patří ovšem také motorsport, kterému propadl již v dětském věku a jen těžko budete hledat člověka s výraznějším povědomí o světě F1. Višňovský se dokonce aktivně účastní závodů motokár a světu rychlých kol věnuje značnou část svého volného času.

Když mě Števo Eisele oslovil, okamžitě jsem pojal možnost komentovat F1 jako velkou výzvu. Touhu podat divákům svůj pohled na F1 jako hokejista, ale zároveň člověk, pro kterého je tento sport vášní. Moc se na to těším a věřím, že diváky nezklamu,“ říká před blížícím se závodním víkendem F1 Ľubomír Višňovský.

Toho mohli diváci ve vysílání na obrazovkách Sport1 a Sport2 spatřit již v sezoně 2015/2016, kdy zakončoval svou bohatou hokejovou karieru v dresu Slovanu Bratislava v KHL. Ovšem co se týká komentování, odbyde si tento víkend při Velké ceně Španělska svou velkou premiéru.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články