Quantcast

Formule 1 na platformách Sky s větší exkluzivitou

| redakce | tisk

Přenosy závodů Formule 1 budou nadále domovem na programech operátora placené televize Sky. Provozovatel pay-tv prodloužil víceletou smlouvu s Formulí 1 a Sky se stala oficiálním provozovatelem tohoto sportu na všech trzích Sky.

Na Sky ve Velké Británii a Irsku zůstane vysílatel výhradním poskytovatelem přenosů F1 až do roku 2029, přičemž přenosy F1 začala vysílat před deseti lety - v roce 2012.

Sky v Německu a Itálii si ponechají práva až do roku 2027 s větší exkluzivitou - všechny závodní víkendy budou exkluzivně živě a závody na domácích okruzích budou současně vysílány živě na neplacené TV ( FTA).

Sky bude od roku 2023 dodávat divákům zpravodajství a analýzy díky dalším novinářským posilám.

Platformy Sky pomáhají F1 oslovit nové publikum svým zpravodajství, přičemž tuto sezónu sleduje více žen než kdykoli předtím a publikum na většině trhů Sky je mladší než v předchozích sezónách.

SKy Sports F1 bude i nadále jediným vyhrazeným kanálem pro vysílání motoristického sportu na všech trzích Sky. V rámci této dohody se na této stanici budou i nadále vysílat přenosy Formule 2, Formule 3 a Porsche Super Sup.

Nedávno Sky UK prodloužila smlouvu na skotský fotbal. Práva nyní drží až do roku 2029 na více zápasů a poprvé bude vysílat skotskou ženskou Premier League.





Reklama




Vybrané články