Quantcast

DVB-S2X platforma SES pro distribuci sportovního obsahu

| redakce | tisk

Sportovní přenosy a významné události bude možné šířit prostřednictvím nové platformy lucemburského satelitního operátora SES (Astra). Firma tak reaguje na rychle rostoucí poptávku zákazníků po této službě.

Nová specializovaná platforma pro distribuci sportovních přenosů a eventů nabízí výkonné pokrytí širokým svazkem nad Evropou, Středním východem a severní Afrikou. Využívá normu DVB-S2X, která umožňuje držitelům mediálních práv a autorizovaným příjemcům obsahu využívat vysokou propustnost, zvýšenou efektivitu sítě, flexibilitu a bezpečnost.

SES spouští distribuční DVB-S2X platformu. Ilustrační foto (foto: SES)
▲ SES spouští distribuční DVB-S2X platformu. Ilustrační foto (foto: SES)

Platforma bude podporovat různé zákazníky, včetně provozovatelů televizního vysílání, profesionálních sportovních log, národních a mezinárodních sportovních asociací a držitelů sportovních práv, kteří budou přenášet významné sportovní události konané po celém světě, včetně obsahu zimních sportů a motoristických sportů v letošním roce.

Jedním z prvních zákazníků, kteří využijí nově spuštěnou platformu pro motoristické sporty v regionu EMEA (Evropa + Střední východ + Afrika) je společnost WRC Promoter.

Společnost SES, která je lídrem v oblasti sportu a událostí, vysílá každý den více než 700 hodin prémiových sportovních přenosů a spolupracuje s více než 500 zákazníky z oblasti sportu a událostí. SES vysílá širokou škálu sportů, od profesionálního mužského a ženského fotbalu, amerického fotbalu, tenisu, golfu a kriketu až po cyklistiku. Patří mezi ně průběžné zápasy a utkání prestižních lig, jako je NFL, Premier League a ženská Serie A, až po sporty se specializovaným zájmem, jako jsou motoristické sporty.





Reklama




Vybrané články