Quantcast

Rebranding kanálů C More

| redakce | tisk

Filmové a sportovní kanály C More se vysílají v severní Evropě od pondělí 14. srpna 2023 pod novými značkami. Došlo k poměrně velkému přejmenování stanic, které jsou součástí placené nabídky ve Švédsku, Norsku, Dánsku a Finsku.

Značka C More byla ze všech čtyř zemích stažena a nahrazena programy pod novými názvy. Čtyři sportovní stanice C More Live nyní využívají značku TV4 Live, pátý program byl přejmenován na TV4 Tennis. Program C More Mix od dnešního dne vysílá pod názvem TV4 Motor, vysílání programu C More Hits probíhá pod novým názvem TV4 Hits, stanice Sportkanalem byla zastřešena značkou TV4 a vysílá tedy pod názvem TV4 Sportkanalen. Finské kanály C More First a C More Series byly přejmenovány na MTV Aitio (Box) a MTV Viihde (Zábava).

Přejmenováním stanic C More (většinou) na TV4 je snahou posílit značku TV4 na trhu, která nabízí vlastní placenou streamovací službu s bohatou nabídkou obsahu.

Nové názvy kanálů C More jsou uvedeny v níže uvedené tabulce. Přejmenované stanice C More jsou nadále dostupné zákazníkům DTH platformy Allente (dříve Canal Digital) na satelitech Thor (0,8°W). Vysílání je v rámci simulcryptu kryptováno systémy Conax + Videoguard a Nagra MA.

původní názevnový název
C More Live 1TV4 Live 1
C More Live 2TV4 Live 2
C More Live 3TV4 Live 3
C More Live 4TV4 Live 4
C More Live 5TV4 Tennis
C More MixTV4 Motor
C More HitsTV4 Hits
C More HockeyTV4 Hockey
C More StarsTV4 Stars
C More FirstMTV Aitio
C More SeriesMTV Viihde
SportkanalenTV4 Sportkanalen





Reklama




Vybrané články