Quantcast

Seriál Eliška a Damián může mít pokračování

| redakce | tisk

Hlavní podzimní programovou novinkou televizní skupiny Prima bude nový seriál Eliška a Damián. První díl uvede stanice TV Prima v sobotu 2. září 2023.

Na diváky čeká celkem 12 večerů seriálu, který bude plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení. Hlavní postava Eliška (Emma Stetana) žije v současnosti, ale Damián (Robert Urban) pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to tak v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá.

Seriál Eliška a Damián od září na TV Prima (foto: FTV Prima)
▲ Seriál Eliška a Damián od září na TV Prima (foto: FTV Prima)

Romantický pohádkový příběh vznikl podle scénáře Lenky Hornové, Davida Litváka, Davida Holého a Jiřího Suchého z Tábora. Vedle hlavních postav se v seriálu objeví také Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších. Režie seriálu se ujali Lukáš Buchar a Jaromír Polišenský.

TV Prima do nového seriálového projektu investovala nemalé peníze a očekává i odpovídající sledovanost. 12 dílů příběhu může mít pokračování, jak nastínila autorka scénáře. "Seriál má svůj začátek, prostředek a konec," uvedla Lenka Hornová. Pokud se bude seriál divákům líbit, mohou vzniknout další díly. Podle Hornové se již píše scénář pro případnou třetí řadu.

Seriál Eliška a Damián od září na TV Prima (foto: FTV Prima)
▲ Seriál Eliška a Damián od září na TV Prima (foto: FTV Prima)

Ačkoliv se nový seriál Eliška a Damián objeví na obrazovkách až zhruba za měsíc, sklízí již velké úspěchy s titulní melodií na YouTube, kde již klip nasbíral přes 900 tisíc shlédnutí.





Reklama




Vybrané články