Quantcast

prima+ na podzim popluje Na vlnách Jadranu i dobré nálady

| redakce | tisk

Bohatou seriálovou tvorbu nabídne na podzim streamovací platforma prima+. V září a říjnu nabídne uživatelům tři prémiové novinky. Šestidílná koprodukční minisérie Na vlnách Jadranu je volným pokračováním seriálu Pod hladinou.

Tým pobřežní policie, ve kterém v době sezony v rámci pomoci českým turistům slouží i dva Češi, řeší případy turistů, které souvisí s mořem a marinou.

Marek Singer, šéf společnosfti FTV Prima představuje podzimní programové novinky (foto: FTV Prima)
▲ Marek Singer, šéf společnosfti FTV Prima představuje podzimní programové novinky (foto: FTV Prima)

Zároveň se tu rozmotává tajemství hlavního hrdiny - českého policisty, bývalého potápěče Honzy Zacha, který přijíždí na Jadran, aby uzavřel svou minulost. V seriálu hrají: Matěj Hádek, Adam Ernest, Natália Germáni, Sebastian Cavazza, Maroš Kramár, Anna Šišková, Sára Sandeva a Sandra Nováková.

Malá velká liga uvede prima+ (foto: FTV Prima)
▲ Malá velká liga uvede prima+ (foto: FTV Prima)

Komediální seriál ze školního a fotbalového prostředí nabídne Malá velká liga. Marek Němec coby fotbalový trenér Honza Růžička je po potyčce s vycházející hvězdou svého klubu Sparta Praha, mladým útočníkem Paškou (Marek Lambora), propuštěn ze zaměstnání a vyloučen z klubu. Navíc je kvůli zničení osobního majetku, napadení a kladení odporu při zatýkání pod vlivem alkoholu odsouzen na několik měsíců veřejně prospěšných prací nepodmíněně, což v jeho případě obnáší trénovat bandu netalentovaných dětí ze sídlištní základní školy. Tak bezdětný chlap v počínající krizi středního věku, který nikdy nechtěl mít děti, jich má najednou na krku šest. A jsou to věru „pěkná kvítka“.

Banáni uvede prima+ (foto: FTV Prima)
▲ Banáni uvede prima+ (foto: FTV Prima)

Vskutku unikátní téma zpracovává seriál Banáni. Mladý skladník (Cyril Dobrý) v pohraničním supermarketu najde v zásilce banánů z Kolumbie přes sto kilo kokainu stamilionové hodnoty. Motivovaný předchozími neúspěchy se rozhodne začít drogy prodávat a se svými parťáky (Sandra Nováková a Ondřej Malý) rozjede úspěšný byznys, dokud se o drogy nepřihlásí jejich původní majitelé.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články