Quantcast

NFL nadále využije služby SES

| redakce | tisk

Americká fotbalová liga (NFL, National Football League) bude i nadále využívat služby lucemburského satelitního operátora SES (Astra) k distribuci zápasů do více než 35 vysílacích partnerských sítí v Evropě, Asii, Severní a Jižní Americe.

Smlouva pokrývá satelitní, IP a optickou síť a umožní vysílatelům se spolehnout na kapacitu s odolným záložním řešením, které zajistí, že diváci budou moci sledovat utkání NGL bez přerušení a to bez ohledu na jejich lokalitu.

SES pro splnění požadavků NFL nabídla jedinečnou kombinaci přenosového protokolu na bázi IP (SRT) a své globální satelitní flotily pro bezproblémové poskytování veškerého herního obsahu. To zahrnovalo nedávné spuštění platformy SES SCORE a nové platformy ASTRA 1 Sports v Evropě, s obnoveném přímé satelitní kapacity pro Ameriku (satelit SES 14) a Asii k distribuci více než 150 nadcházejících utkání s možností distribuce dalších zápasů v budoucnu.

SES spolupracuje s NFL od roku 2005 a dnes nabízí pět simultánních kanálů pro zápasy NFL v rámci své globální sítě pro doručování obsahu s možností rozšíření na 14 kanálů v případě potřeby.

O technické podobě satelitní distribuce NFL do Evropy pojednává nedělní (včerejší) článek na webu parabola.cz.





Reklama




Vybrané články