Quantcast

Vánoce na TV Prima: Nové filmy a oblíbená pohádková klasika

| redakce | tisk

Vánoce na televizi Prima budou přesně takové, jak je mají diváci rádi - pohádkové, romantické a zasněžené. Bohatý program plný novinek i filmové klasiky pobaví celou rodinu a navodí tu správnou sváteční náladu.

Nebude chybět Pretty Woman, Sám doma nebo s Čerty nejsou žerty. Ve vánoční nadílce najdou diváci i sváteční speciály oblíbených pořadů Máme rádi Česko, Inkognito - Silvestr 2023, Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka a Prima Partička Silvestr.

Vánoční Máme rádio Česko (foto: Samonilová Veronika, FTV Prima)
▲ Vánoční Máme rádio Česko (foto: Samonilová Veronika, FTV Prima)

Prima začne ladit vánoční atmosféru už od začátku prosince. Sobotní odpoledne si pro sebe rezervovaly vánoční premiérové filmy. 2. prosince diváky čeká Vánoční setkání s láskou, další týden je potěší Vánoční výhra, 16. prosince odhalí Tajemství vánočního jmelí a o týden později zavládne Vánoční naděje. Prosincové páteční večery pak budou zasvěceny premiérám českých filmů. Hned 1. prosince si diváci vyzkouší Střídavku, další týden dostanou dobrou radu - Za vším hledej ženu a 15. prosince k nim dorazí Karel Roden jako Indián.

Chybět nebude ani vánoční speciál oblíbené zábavné show Máme rádi Česko. V pátek 22. prosince se proti sobě postaví komediální trojice 3v1, tedy Veronika Arichteva, Nikol Leitgeb a Martina Pártlová, a jejich životní partneři Biser Arichtev, Petr Leitgeb a Josef Vařeka. Výsledek tohoto klání se tentokrát nepromítne pouze do nálady kapitánů soutěžních týmů, ale ovlivní i domácí štěstí aktérů, protože pokud prý zvítězí pánové, čekají je mrzuté svátky.

TV Prima uvede nový film Střídavka (foto: FTV Prima)
▲ TV Prima uvede nový film Střídavka (foto: FTV Prima)

Sváteční čas od 18. prosince bude na obrazovkách patřit klasickým filmovým trhákům. Vánoční maraton odstartují Pohádky pro Emu, o dva dny později je bude následovat Pretty Woman a 23. prosince Cruella s Emmou Stone. Na Štědrý den bude bohudík Kevin Sám doma a ani na první svátek vánoční to s ním nebude lepší, bude totiž Sám doma 2: Ztracen v New Yorku. 26. prosince se diváci přesvědčí, že S čerty nejsou žerty, následovat budou Princ a Večernice (27. prosince), Třetí princ (28. prosince) a Strašidla (29. prosince). 28. prosince se na obrazovkách odehraje Poslední souboj režiséra Ridleyho Scotta, 30. prosince je v premiéře nachystána disneyovská Kniha džunglí a dobový krimi thriller Ulička přízraků s Bradley Cooperem a Cate Blanchett. Na Nový rok si svoji premiéru střihne dobrodružné Ztracené město se Sandrou Bullock, Channingem Tatumem a Danielem Radcliffem.

Poslední večer v roce se o zábavu postarají pořady vlastní tvorby stanice a trojice jejich silvestrovských speciálů. Jako první začne Inkognito - Silvestr 2023, kde se budou před zraky všech panelistů skrývat Dana Batulková, Václav Faltus a Richard Krajčo. Následovat bude Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka, ve kterých se bude mluvit o manželství plném humoru s Václavem Koptou a jeho ženou Simonou, o temperamentu vášnivé ženy s Jitkou Čvančarovou, o Češích s Polákem Zbigniewem Czendlikem a o osudových mužích s Uršulou Klukovou. Před půlnočním přípitkem je pro diváky připravená velká dávka nekorektního humoru natlakovaná do Silvestrovské Partičky. Polechtat bránici svým fanouškům naposledy v tomto roce se chystá Michal Suchánek, Richard Genzer, Michal Novotný, Daniel Dangl a jejich speciální hosté, mezi kterými nebude chybět ani výherce Partičky Nová krev.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články