Quantcast

Odstartoval mezinárodní dětský kanál KidsCo

| redakce | tiskobrázek k článku: Odstartoval mezinárodní dětský kanál KidsCo

V pátek 7. září 2007 odstartoval společný projekt společností Sparrowhawk Media, DIC Entertainment a Corus Entertainments Nelvana Enterprises. V zemích střední a východní Evropy odstartoval nový dětský kanál KidsCo.

Televize KidsCo vysílá v Rumunsku, Maďarsku, Rusku, Turecku a Polsku přes kabelové a satelitní platformy. V současné době probíhají jednání ohledně vstupu stanice na ukrajinský trh, kde by měl odstartovat příští měsíc. Od začátku příštího roku bude dostupmný také v Pacifickým regionu. Provozovatelé očekávají, že KidsCo bude do 18 měsíců dostupný ve více než 40 zemích Evropy a Latinské Ameriky.

KidsCo přináší animované seriály a filmy společností DIC a Nelvana. Programová knihovna DIC obsahuje více než 3 tisíce půlhodinových animovaných seriálů typu Inspector Gadget, Strawberry Shortcake, Madeline, Dennis the Menace, Care Bears. Stejně velkou knihovnu dětských pořadů dodá společnost Nelvana Enterprises, která malým divákům nabídne Babar, Franklin, The Adventures of Tintin a Rolie Polie Olie.

Vysílání KidsCo je dostupné na satelitních platformách Orion Expres (80°E), D-Smart (42°E), Dolce (39°E) a N (13°E).

zdroj: sateliTV.net





Reklama




Vybrané články