Quantcast

Fishing and Hunting již pro zákazníky Digi TV

| Tisk

logo Abonenti satelitní placené televize Digi TV v České republice a na Slovensku mohou od včerejšího odpoledne přijímat v základní nabídce další tématický kanál - Fishing and Hunting Channel. Program byl oficiálně zařazen do nabídky dnes ráno. Ve stejnou dobu byl přidán i do chorvatské a srbské nabídky této placené televize.

Fishing and Hunting Channel je název nového projektu společnosti IKO Cable. Po filmovém kanálu Film+, dokumentárním programu DoQ uvádí na český a slovenský trh v pořadí již třetí stanici. Přidání programu Fishing and Hunting Channel do základu Digi TV je příjemným překvapení. DoQ, který vysílá také na této platformě, zatím není českým a slovenským zákazníkům nabízen. Jednání ale pokračují.

Stanice Fishing and Hunting Channel (v překladu Kanál Rybolov a lov) je věnována dokumentárním filmům o rybaření a lovu. Stanice vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu. 60 procent vysílacího času je věnováno pořadům o rybaření a zbývající prostor o lovu. Program je určen (především) mužům ve věkové skupině 19 až 59 let.

Kanál F&H slibuje relace s mnoha loveckými zážitky a příběhy od tradičního lovu vysoké zvěře v Evropě až po lov šelem v Africe, diváci se seznámí s mnoha způsoby lovu, novým vybavením a technikami pro začátečníky i zkušené lovce.

logo Distribuci programu Fishing and Hunting Channel zajišťuje platforma Digi TV pro koncové zákazníky i kabelové, satelitní a IPTV operátory. Program se aktuálně vysílá maďarsky, česky a s originálním zvukovým doprovodem.

Technické parametry:
satelit: Intelsat 10-02 (1°W)
kmitočet: 12,718 GHz
polarizace: vertikální
SR: 18400
FEC: 3/4
service ID: 3400


video PID: 4028
audio PID: 2005 (maďarsky), 4029 (originál), 2008 (česky)
kódování: Nagravision 2/3

Jak již bylo zmíněno v úvodu, program F+H je vysílán v základní nabídce platformy a automaticky je tak k dispozici všem abonentům bez jakýchkoliv dalších dodatečných poplatků. Cena předplatného se nezměnila. Základní nabídka s více než 40 programy stojí 260 Kč vč. DPH měsíčně v Česku a 290 Sk vč. DPH měsíčně na Slovensku. Digi TV vysílá na satelitu Intelsat 10-02. Na nedaleké pozici 0,8°W jsou umístěny družice Thor 5 a také Thor 3, přes který vysílá i několik slovenských nekódovaných TV a R programů.

Vedle řady placených programů může divák z pozice kolem 1°W, přijímat i řadu nekódovaných programů. Na platformě dnes zahájil ostré vysílání nový nekódovaný rumunský hudební program 1 Music Channel (freq. 12,718 GHz, pol. V, SR 18400, FEC 3/4, DVB-S).

Martin Vyleťal
parabola.cz
30.5.20008





Reklama




Vybrané články