Quantcast

V Česku a na Slovensku startuje Sport 2 HD. Bude ve freeSAT by UPC Direct

| Tisk

logo Rostoucímu zájmu televizních diváků o vysílání ve vysokém rozlišení (HD) vychází vstříc mediální společnost Chello Central Europe. V pátek 22. února spustí HD verzi oblíbené placené stanice Sport2, bude dostupná domácnostem v České republice a na Slovensku. Informovala dnes o tom společnost Chello Central Europe.

V původním vysokém rozlišení zhlédnou sportovní fanoušci například fotbalovou La Ligu včetně legendárního El Clásica, tenisové turnaje ATP500 za účasti hvězdných hráčů absolutní světové špičky nebo kvalifikační zápasy Španělska a Německa na fotbalové mistrovství světa. V nativním HD budou připravena všechna utkání Slovanu Bratislava v play-off Kontinentální hokejové ligy. Chello Central Europe patří do skupiny Liberty Global, Inc.

Nová televize Sport2 HD se už v pátek stane součástí nabídky satelitního operátora freeSAT v Česku a na Slovensku. Další platformy přibudou v brzké době.

Příznivce kopané jistě potěší pravidelné HD vysílání věhlasné španělské fotbalové ligy s Ronaldem a Messim a už během premiérového působení Slovanu Bratislava v KHL budou ve vysokém rozlišení vyrobeny všechny jejich zápasy ve vyřazovací části. Ve špičkové HD kvalitě přineseme i další významné sportovní události z domova a ze světa,“ uvedl za provozovatele Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Ke sledování Sport2 HD je zapotřebí nejen televizor s Full HD či HD Ready funkcí obrazu, ale také HD set-top-box od operátora, samozřejmostí je využití příslušné nabídky operátora zahrnující Sport2 HD.



Obsah vysílání stanic Sport2 a Sport2 HD bude identický s tím, že verze ve vysokém rozlišení nabídne divákovi obrazový zážitek, jako by byl se svými sportovními hvězdami přímo na stadionu.

Vedle kanálů Sport2 HD a Sport2 provozuje společnost Chello Central Europe sportovní stanice Sport1 a SportM a řadu dalších.

redakce





Reklama




Vybrané články