Quantcast

CNN Prima NEWS HD v nabídce Skylinku, vyřazení Qyou HD

| Tisk

logo Nový zpravodajský program CNN Prima News HD vstupuje do nabídky satelitní platformy Skylink. V rámci této DTH služby dochází k dalším změnám - končí souběžná distribuce programu Fightbox a také vysílání programu Qyou HD.

CNN Prima NEWS HD je nová multimediální zpravodajská platforma, která bude přinášet divákům 24 hodin denně 7 dní v týdnu atraktivní programový obsah v podobě unikátního domácího a mezinárodního zpravodajství, a to i díky rozsáhlé síti reportérů CNN po celém světě. Diváci tak získají aktuální informace v reálném čase z míst, kam se většina ostatních redakcí dostane jen obtížně, s odstupem anebo vůbec.

V prvních dnech bude vysílána informační smyčka. Start plnohodnotného vysílání je naplánován na 26. 4. 2020.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Kampaň CNN Prima News

Program je naladěn na předvolbě 29 a bude k dispozici všem zákazníkům Skylinku s balíčky Digital, Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet a dostupný bude také v rámci živého vysílání se službou Skylink Live TV.

Zákazníci, kteří používají starší typ satelitního přijímače bez funkce automatického ladění a uspořádání programů (FastScan) a program na předvolbě 29 nenajdou, si jej budou muset naladit manuálně, a to s použitím následujících parametrů pro naladění:

logo Satelit: Astra 3B
Pozice: 23,5°E
Kmitočet: 11 934 MHz
Polarizace: Vertikální
Symbolová rychlost: 27 500


FEC: 3/4
Norma/modulace: DVB-S2/8PSK
Pilot: ON
Pozice ve FastScan: 29

Sportovní kanál Fightbox dnes končí souběžnou distribuci. Od 9.4.2020 vysílá tento program na nových parametrech.

K dnešnímu dni opouští programovou nabídku Skylinku program QYOU HD, který byl doposud součástí balíčků Kombi a Komplet.

redakce





Reklama




Vybrané články