![]() |
|
Stream cinemaZdravím funguje vám dnes stream cinema ?? Včera pohoda a dnes nejde nic pustit .zaplaceno mám |
krejzaZ
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 95 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 164 | |
![]() |
|
@ivaneste neviem v pripade ze mi pôjde aktualizacia na archiv cz/sk premium čo doteraz sa nepodarila ako zaplatit cez paypal presny postup niekedy stacilo zadat email a teraz? |
Janyck1982
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
@BrumoCo som cital, tak to kra.sk ma byt obdoba webshare, akurat ze pre SK by nemal byt problem s rychlostami prehravania. Tie uloziska su tam podla mna "aby bolo" Prehravanie filmov v SC Ti funguje ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
@Janyck1982Snad nebude nikomu vadit ked sem dam odkaz na stranku pre platbuczsk.page.link/a |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
@Janyck1982tým tvojím inštalovaním si si klikol na nie alebo si si zrušil aktualizáciu , tak na ďaľšiu si musíš počkať dva týždne . aspoň tak to funguje . ak však chceš aktualizovať hneď , musíš ci celý plugin odinštalovať a a znova nainštalovať . až ti vypíše aktualizáciu dáš na ano a na ďaľšej stránke máš kód a adresu http czsk xxx ktorú zadáš do google . až potom platíš . príde ti aj email , kedy si to máš aktualizovať. email ti ale môže prísť aj za dva dni , podľa toho ako je mtester prítomný . mne to prišlo dnes do 40 minút.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 593 |
![]() |
|
@LucaBrazzaKed mas nainstalovany aktualny plugin ci uz pod Enigmou alebo v Kodi tak mozes pozerat bez problemov. |
ivan
![]() |
|
@LucaBrazzav nastaveniach je prihlásenie aj na kra sk , ale plugin som tam nenašiel . to znamená ďaľšia aktualizácia .odnož webshare to nebude . tam po prihlásení a bez kreditu funguje upload . na kra sk nejde ani to a je tam len 60 gb pre každého . nejak sa mi to nezdá . kra je zaregistrovaná na kraji v žiline a sídlo je LM . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@ivanešte niečo vypisuje mi správa Vymazať starý ArchívCZSK(väčšina nastavení bude prenesená)? |
Janyck1982
![]() |
|
@Janyck1982Kedze podla tejto hlasky prechadzas zo starej verzie na novu Premium tak mu daj Vymazat. |
ivan
![]() |
|
RE: Stream cinemazaregistroval som sa na kra.sk dal som si tie iste registracne udaje ako mam na webshare ...zaplatil 1 mesiac a vsetko slape...kodi 18.6..win 10...sranda ze na enigme 2 mi ide vsetko po starom ... |
fuckerman
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
RE: Stream cinemabože , dal som to isté , ale plugin v archíve czsk som nenašiel. ren bude asi v ďaľšej aktualizácii . kodi nepoužívam tak neviem .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@ivantak som spravil dal som vymazat stary archiv cz/sk a ostal mi archiv premium ale ak ho zapnem tak ide ale ak prepnem na polozku stream cinema nastane zelena smrt.Zial tu nemôzem dat archivCZSKpremium.log nemam povolene môžem poslať na sukromný email log že kde by mohla byt chyba |
Janyck1982
![]() |
|
@Janyck1982mne nic neposielaj ale napis na podporu. Stranku mas v PM. |
ivan
![]() |
|
RE: Stream cinemaSprava z XBMC KodiTohle fórum je právě uzavřeno. Důvody naleznete níže. Ne, opravdu se neflákáme, neděláme si z vás kozy a neležíme u rybníka, ale opravdu USILOVNĚ už druhý den makáme na tom, aby nedocházelo k opakovaným výpadkům serveru. Časový rámec spuštění nelze říci, protože po spuštění následuje další automatická masivní vlna všech vašich zařízení, které chtějí aktualizovat. Nakonec vzkaz všem těm (nevhodné slovo)ům (jmenovitě Roland Rolino, Josef Ray Slaby), co si myslí, že nám za něco platí a plivou na nás napříč netem: Laskavě se podívejte, kdy jste komu co poslali. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
@ivannefunguje to tam dať i registroval som sa ale nejde to zaregistrovať sa |
Janyck1982
![]() |
|
SC opäť vypadokNeviem ako u Vás , ale u mna spustiť film nejde , vráti má vzdy naspäť do ponuky . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
no joaspon viet na com ste ....![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@Janyck1982stranka podpory pluginu na Githube funguje bez problemov. Ak sa tam nevies/nechces registrovat tak mozes skusit kontaktovat autora pluginu mtester270 napriklad na ab fore. To je vsetko co mozem v tomto pre teba spravit. |
ivan
![]() |
|
@mercedes77keby si mal updatovany plugin ci uz pod Enigmou alebo pod Kodi tak nemas problem. |
ivan
![]() |
|
@IvanVeď ráno mi ešte verzia z 01.04 išla bez problémov aj po včerajšom výpadku , tak som myslel že som za vodou![]() |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@mercedes77vcera bola len priprava na zaclenenie kra.sk do systemu a dnes nastal ten den D na odstavenie starych pluginov Archivu pod Enigmou aj pod Kodi a vydanie novych.![]() |
ivan
![]() |
|
@ivanPodarilo sa mi zaregistrovať na github a už som hodil aj príspevok s logom,lebo mtester270 nemá na ab fore aktivovane sukromne spravy |
Janyck1982
![]() |
|
Tu mate navod na novy pluginhttps://www.youtube.com/watch?v=TMMqn4Cb2DU&feature=youtu.beZgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
RE: Stream cinemaV KODI to chodí s novým, ručně nainstalovaným pluginem, v pohodě v Androidu i ve Windows. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 950 |
![]() |
|
RE: Stream cinemaStream Cinema aktualizace repozitáře STREAM CINEMA plugin 1.3.23https://www.youtube.com/watch?v=_WENbFTBdUQ&t=4s |
lanci
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Stream cinemaTak jestli to chápu dobře.Postupoval jsem dle video návodu viz výšeod uživatele Miko.( mimochodem děkuji) .Zaregistroval jsem se na kra.sk..V nastavení jsem prřihlášen k účtům kra i webshare.Provedl autorizaci.Při spuštění mi vyskočí hláška “ nemáte aktivne predplatne” .Tzn,že musím zpaltatit na kra.sk 3,5€/měsíc a pojedeto? Webshare mám zaplaceno na rok. Omlouvám se jsem docela laik v tomto oboru,tak mě prosím nekamenujte,když se vyjadruji “divne”. Děkuji za odpovědi |
Macek71
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 42 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 164 | |
![]() |
|
![]() |