Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Premium archivCZSK

Ahoj, jsem na chatě chtěl bych zaplatit přechod na premium verzi, ale nesvítí mi tu ten kód pro platbu, lze to nějak získat? Nemám tu notebook, takže jen DO a mobil.
uživatel
Quattro
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 56
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kloner

neboooj, vakuova pumpa postavi ho lumpa. :)))
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 377
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Quattro

Restartni box, spusti stary Archiv, ked sa ta opyta ci chces prejst na Premium potvrd ze ano, restartni box, spusti Premium, ked sa ta opyta ci chces nainstalovat poslednu aktualizaciu daj ze ano a dostanes aj vytuzeny kod.
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 377
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

Jste vtipný kluci, možná se máte rádi :)))
uživatel
Quattro
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 56
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

To právě Ivane nejde. Prostě se to neptá :ogre:
uživatel
Quattro
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 56
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

Takz si pozri v nastaveny pluginu (modre tlacidlo) ci mas povolenu kontrolu aktualizacii.
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 377
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

Povolenou mám
uživatel
Quattro
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 56
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

Tak si ju zakaz, uloz, restartni cely box, zas si ju povol, uloz a restartni box a potom skus.
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 377
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

Restart nic nevyvola, porad tam je verze 1.0.0, bez kódu pro zaplacení
uživatel
Quattro
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 56
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

To už jsem zkoušel
uživatel
Quattro
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 56
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

Jsem asi ničemnej, už nevim
uživatel
Quattro
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 56
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

Tak pouzi https://github.com/mtester270/archivczskpremium/releases/tag/v1.0.0
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 377
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

To už jsem zkoušel
uživatel
Quattro
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 56
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

Ok děkuji.
uživatel
Quattro
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 56
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

Musis preinstalovat plugin, pak to nabidne...
uživatel
dxdish
Registrace: 3/2020
Příspěvků: 16
Odpověď v diskusním vlákně
 

tu navod preinstalace pluginu

https://github.com/mtester270/archivczskpremium/releases/tag/v1.0.0

VU+ Solo 4K...Samsung Tv UE50J5502
uživatel
NIC61
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 79
Odpověď v diskusním vlákně
 

a co nova verzia archivy sk/cz 1.3.0

je tam nieco noveho?
uživatel
miskoca
Registrace: 6/2009
Příspěvků: 301
Odpověď v diskusním vlákně
 

@miskoca

Už je Archiv CZSK 1.3.1 a tam i SC 2.0 na Webshare.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 28
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Premium archivCZSK

Archiv přeinstalován, knihovny v něm taky, SC 2.0 po kliknutí hláška "Chyba Archivu, autor jej musí opravit".... Xtrend 8000, Open PLI 7, doposavad stará verze jela
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 603
Odpověď v diskusním vlákně
 

@michalnew

Vlez do boxu, otvor si subor settings v /etc/enigma2/ a skontroluj si riadky:
config.plugins.archivCZSK.archives.plugin_video_sc2.wspass=
config.plugins.archivCZSK.archives.plugin_video_sc2.wsuser=

ci v nich mas zapisane spravne prihlasovacie udaje.
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 377
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan

Ano tam se může kouknout. Ale potřeba taky zkontrolovat správné přihlášení přímo v nastavení Stb. Tam má skoro každý za jménem a heslem takovou čárku. [ l ]. Jokoby kurzor.Tu je potřeba odmazat. Řešíme to zde.

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=468&t=75781&start=180
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 28
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milde

A vies kam sa ti zapisuju tie udaje a od kial si ich plugin taha pri spusteni ? Prave do toho suboru co som napisal. :)))
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 377
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan

Ano vím, ale tam tu čárku neuvidí. Pouze tam jak jsem psal a opravit to může přes virtuální klávesnici. Hodně lidí se s tím natrápilo.Taky jsem to tak dělal a pak už se mě SC 2.0 rozjelo.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 28
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milde

problem maju taky ako ty, co nedokazu vytukat bez virtualnej klavesnice ani jednoduchy sled znakov. Keby si mal starsi este tlacidlovy telefon tak si v per.li ako Polsko v 39tom. :)))
uživatel
ivan
Registrace: 8/2017
Příspěvků: 377
Odpověď v diskusním vlákně
 

da sa ta ciarka odstranit

aspon na vusolo2 treba prist na riadok a dat sipku do lava pri cislach, ak si dobre pamatam...
uživatel
miskoca
Registrace: 6/2009
Příspěvků: 301
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan

Nemáš pravdu, sám jsem se pokoušel zadat Jméno/ heslo snad 10x,než se mi to podařilo,stále tam vyskakoval ten znak|.A taky jsem asi 10x pokoušel nastavit VIP na 30 dní,(což jsem si předplatil) a stále dokola vyskakovalo -2 dny.Nechápu, proč se to v tom řádku neodečítá.Program je paskvil a autor by ho měl opravit, taková obtížnost ovládání není normální.A ještě jedna věc- když sekoukám na film, tak obyčejně v posledních 20 minutách se ta začne sekat a seká se to a seká se to.TAky asi chybka, ne?
uživatel
Carlo62
Registrace: 1/2018
Příspěvků: 79
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra