Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

SKY UK karta

Cauko.Chcem sa opytat,ci je mozne niekde u nas zakupit dekoder,alebo kartu na SKY UK programy?Pripadne ake mate skusenosti.Ide mi hlavne o balik MTV UK.Dik.
uživatel
ruhros
Registrace: 6/2006
Příspěvků: 290
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

a proč to neřešíš pře aliexpress IPVT ?

Vždy může být hůř....
uživatel
Jimmy
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 1 504
Odpověď v diskusním vlákně
 

SKY UK

Dik za radu,len co tam z tej ponuky vybrat?Este som odtial nekupoval.
uživatel
ruhros
Registrace: 6/2006
Příspěvků: 290
Odpověď v diskusním vlákně
 

SKY UK karta (# 182)

ruhros máš tam spousty free testů na 24h.jen si vybrat
uživatel
gant
Registrace: 5/2014
Příspěvků: 32
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

nemam SKY UK,ale ak to chce offic cestou,zisti ci ma SKY UK appliacie do TV ako na Skylink Live a platil na dakeho UK obcana.Ak by bol problem s Geo pokrytim,pouzi VPN.
uživatel
mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 645
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

Oficialne se karta/box na Sky koupit v CR neda. Neoficialne to jde, ale rozhodne se to nevyplati jen kvuli MTV, protoze zakladni predplatny vyjde na 800 Kc mesicne, a to je bez HD, bez VPN (jinak nefunguje on-demand na Sky Q) a bez pripadnych poplatku prekupnikum, pokud nemas v UK nekoho znameho, kdo Sky napise na sebe.
uživatel
drhans
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 515
Odpověď v diskusním vlákně
 

@drhans

A maju nieco tiez ako Skylink Live pre TV,alebo musi clovek mat len offic box?
uživatel
mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 645
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

mercedes77 - Sky nema aplikaci pro TV. Sky Go je jen pro tablet, PC a telefon. Pro TV maji samostatnou sluzbu Now TV. Tam ale MTV neni.
uživatel
drhans
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 515
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

Tak oprava, v Now TV je MTV (jeden program). Nikdy jsem se na nej nedival, tak ani nevim, ze tam je. Ale to je ten hlavni MTV, kterej hudbu nevysila.
uživatel
drhans
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 515
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

DrHans- keď máš už taký prehľad , poradis mi kde sa dostanem ku európskej verzi VH1 v HD? Na satelite nula bodov , mozno daka IpTv služba európska , poraď.
Skúšal som VH1 HD USA , ale zen obsah muziky mi nesedel .
uživatel
mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 645
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

Jediny VH1 co znam v HD je na 55W, v C pasmu, Latino verze. A je to hudebni kanal, ne reality show.
uživatel
drhans
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 515
Odpověď v diskusním vlákně
 

@drhans

prijmas signal zo satelitu,alebo stream?
uživatel
mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 645
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

Ze satelitu...
https://i.imgur.com/RcxSVdA.jpg
https://i.imgur.com/iNqSzBY.jpg
uživatel
drhans
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 515
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ruhros

chtěl jsem ti to poslat do "soukromých zpráv",ale nemáš aktivní,a tak se omlouvám redakci za link...

https://www.securitech.cz/products/sky-digital/

snad ti to pomůže.... ;)

_____________________ Vím,že nic nevím _____________________
uživatel
jamess96
Registrace: 11/2005
Příspěvků: 3 204
Odpověď v diskusním vlákně
 

@drhans

prosim ta je to naozaj HD svojou kvalitou? Lebo na digitalbitrate.com sa Intelsat 34 z 55W nenachadza,tak neviem pozriet bitrate kanalu.
uživatel
mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 645
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

bitrate videa je cca 7 Mbps, pro zajimavost, zaznam je tady https://mega.nz/file/xspSzKLJ#fcZkRFJbZbBws3locGdyqY8k5dVAhtFHjzYzr1uBHig
uživatel
drhans
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 515
Odpověď v diskusním vlákně
 

dik za stream

vyzera to velmi dobra kvalita.
Je to moc velky DX prijem,alebo aj 180cm parabola by mala uspech? Inak 55W je uz dost nizko nad obzorom
uživatel
mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 645
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

Na ty MTV a VH1 na 4177V by teoreticky 1.8m stacit mohla, kdyz ja na 2.4m antene mam 12.4dB. Ale ta nizka poloha je zradna a s antenou pod 3m se o stabilnim prijmu mluvit neda.
uživatel
drhans
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 515
Odpověď v diskusním vlákně
 

@drhans

Podľa lyngsat ten Viacom balíček ide v PowerVu a kanály by iných TP používajú PowerVu+ . Pluskova verzia je sa dá tiež otvoriť ?
uživatel
mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 645
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

To je nejaka blbost, PowerVu je jedno jediny. Zadny "+" neexistuje. Jestli se dany programy daj otevrit zalezi na tom, jestli provider pouziva v prijimacich upravenej firmware, kterej maskuje EMM tak, ze z nich nejde vycist ECM klice. Mezi 57E - 55W vim jen o AFN a Gol TV na 40W, ktery nejdou otevrit. Vsechno ostatni by melo jit.
uživatel
drhans
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 515
Odpověď v diskusním vlákně
 

@drhans

Si má navnadil ;)
Sú všetky TP silou rovnaké toho satelitu u nás ?
Videl som že tam vysielajú tematické rádiové kanály a to dokonca FTA. Ak si dobre pamätám, pred daným časom vysielali v rámci UPC Direct na 0.8W , ale zrušili ich
uživatel
mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 645
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mercedes77

https://www.satbeams.com/footprints?beam=8285 - v cechach je elevacia nieco pod 5 stupnov , na slovensku nieco nad 0 stupnov , takze si treba riadne overit miesto prijmu

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
uživatel
EnoSat
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 313
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: SKY UK karta

Signal je skoro na kazdym TP uplne jinej. 4177V je jeden z tech nejsilnejsich. Stingray radia tam uz myslim nejsou. Ale nemam to jak overit, protoze uz pres rok mam cast C pasma zarusenoum, asi 5G. Kdyz jeste chodily, tak ale kvalita nebyla nic moc - tusim ze to bylo 96 kbps AC3 stereo.
uživatel
drhans
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 515
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra