| 24.10.2007, 13:26.58 | |
Propojení LCD televize s PC (TV jako monitor)Řeším propojení LCD televize Samsung LE32R86BD, aby fungovala jako monitor k PC. A nevím jaký je k tomu potřeba kabel ? Jak se co nastavuje na TV a v PC ? Díky. |
![]() tanus |
| 24.10.2007, 13:57.36 | |
RE: Propojení LCD televize s PC (TV jako monit...tak snad je tomu televizoru manual s vyobrazenim moznych propjeni... Ma D-sub konektor, tak propoj VGA na pc s timto na TV... pokud mas grafiku s HDMI, tak HDMI-HDMI... |
![]() Dusan |
| 24.10.2007, 13:59.08 | |
Re: Propojení LCD televize s PC (TV jako monitor)Zalezi co mas v PC za grafickou kartu.Bud to pripojis jako obyc analogovy monitor nebo mas grafiku, co umi HDMI vystup a pripojis to pres HDMI se vsemi vyhodami. Treba grafiky ATI HD2xxx uz maji i zvukovou kartu na grafice a pres HDMI posles do TV i zvuk. |
![]() petrprv |
| 24.10.2007, 18:17.33 | |
RE: Propojení LCD televize s PC (TV jako monit...Mám stejnou TV, jen 37palců.Mám to propojené normálním 15pinovým kabelem jak obyčejný LCD monitor, ale můj PC je starý šrot, tak to jinak nejde. |
![]() algec |
| 24.10.2007, 18:20.10 | |
RE: Propojení LCD televize s PC (TV jako monit...Jakmile to propojíš, tak už nemusíš nic nastavovat, jen na DO v řádku s tlačítkem ON,je na pravé straně tlačítko, tam si nalupkej vstup PC a hned to pojede. |
![]() algec |