![]() |
|
Možno prilepiť koaxiál do rohu steny?Nerád by som použil na uchytenie koaxiálu v rohu na plafóne v kuchyni plastové kryty, preto uvažujem o jeho prilepení. Má niekto s tým skúsenosti? Možno použiť na to obojstrannú lepivú pásku alebo Divilax? Prípadne tavný silikón z nahrievajúcej pištole či niečo iné? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
@bublajsCo je složitý ? - do pravý ruky vezmu akkuvrtačku, do levý hadici od vysavače a trvá to bez školení půl minuty. Zamáznu a je to.Lepit to Mamutem, nedoporučuji - udělali mi takhle podlahový lišty a když to odpadne, tak jsou tam díry po vytrhanej omítce. Ale nevím, proč to tady rozebírat, takový hlouposti. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 489 |
![]() |
|
@MMorousudelal si diru ve zdi, potrebujes vrtacku,vysavac a nejaky pomozani a ? takhle vemes do jedny ruky tavnou a do druhy kabel :) 2 metry tak max 2 minuty a fertig. ty jsi jeste na ceste s vysavacem ? on to chce mit u steny v plny dylce, to ti bodovy uchyceni nezajistiDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@mmiriboy- co to zas meleš??? "...takáto technológia do rodiny Karnerovcov asi ešte nedorazila." ??? Dávno před tím, než jsi sem vlezl předvádět se s mamutem, už tu Karner psal, že to přilepil tavnou a je spokojen, tak se nauč aspoň sám nejdřív číst, než tu začneš zas někomu nadávat, mudrlante |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 384 |
![]() |
|
@lanceJa o tom viem, že "Karner" to už poriešil, to len ty nechápeš, alebo nechceš pochopiť súvislosti!Apropo! Ten kto tu nadáva a obviňuje si ty, takže trochu "skrotenej šelmy" by nezaškodilo! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 117 |
![]() |
|
@mmiriboySúvislosti chápem až moc dobre, hlavně to, že ty tady soustavně lezeš do vláken jen abys dupal do lidí. Zrovna tady v momentě, kdy už se tazatel dávno poděkoval a rozloučil se že má vše vyřešeno přilepením tavnou pistolí (9.9. odpoledne mu to bylo doporučeno a už ten den večer psal že to má hotovo), tak ty tady po 4 dnech 14.9. přispěcháš a fakt vůbec nikomu tu nenadáváš![]() 1. příspěvek: "...je ozaj tupý ako bačkora.." 2. příspěvek "..ty pako, použi mamuta..." 3. "... takáto technológia do rodiny Karnerovcov asi ešte nedorazila. :))) - tj. o tavné pistoli, kterou měl karner zjevně dávno doma... |
lance
![]() |
|
LanceNěkdy bych chtěl vidět jeho práci, je chytrej až do (nevhodné slovo)e a ti bývají nejlepší...:)Co Tour? Slovinci jedou neskutečně, je mi líto Bernala, Křižák je nějakej tuhej a Hirt snad něco teď předvede. Sagan je steklej jako (nevhodné slovo), mám pocit, že ho záměrně nechcou nechat čuchnout...:) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonTvl, nezačínej s tím, nebo to tady zacpem off-topicem, sedím u toho denně hodiny, je to neskutečná paráda![]() ![]() Nehledám v ničem žádná spiknutí, v kopcích je to prostě jen o momentální výkonnosti, tak to prostě je v reálu, nikdo to nemá předplacený... netrénuješ, nejseš zdravej, něco blbě pojíš... v kopci tě soupeři odhalej a zaříznou tě jak slepici... je to masakr, jsou to sadisti a masochisti zároveň ![]() Sagana já miluju, je to BOREC, ale to by bylo na celou další stránku, asi je teď v Boře v podobné pozici jako byl kdysi u Tinkoffa... Zanedlouho bude Bora totálně zgermanizovaná a myslím, že celou slovanskou sguadru od nich brzy vykopnou. Věřím ale, že na Giru by mohl být Sagan dobrej! Potřeboval by už něco vyhrát aby se mu trochu ulevilo a byl ve větší pohodě. Já jsem z Moravy a mám pro tu jeho slovenskou mentalitu porozumění, je to skvělý chlápek sportovně i lidsky, ale má to těžký, Slováci ho adorujou a dělají z něj Jánošíka (vč. toho že mu celý svět ubližuje) a češi mu zas vůbec nerozumí (alespoň většina která ho nezná a nerozumí slov. mentalitě ani cyklistice) |
lance
![]() |
|
@lanceNaprosto souhlasím,taky to tak vidím a Saganovi držím palce.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@Saxonve čtvrtek se dívej - 3. horská etapa v řadě - pod Mont Blancem - Roselend... Aravis a hl. Glieres! bude se lámat chleba, tam jsem ku.va málem zdechnul před 2 roky (7km prudký hnus, horko a já už starý chuj dávno z formy... málem jsem to nevyjel ani na kašpárka![]() |
lance
![]() |
|
@lanceLen si zastávaj "svojich", je to tvoja vec.Ale jedna vec je istá - tak hlúpu otázku tu veru už dávno nikto nezverejnil! Vidím to tak, že onedlho sa tu budeme učiť aj o tom, ako si zaväzovať šnúrky na topankách. ![]() Inak nenamietal by som nič, keby nick "Karner" je na fóre nejakým nováčikom, ale veď on tu má cez 1600 vlastných príspevkov?! A to aj tie ostatné jeho príspevky majú takú nízku mieru inteligencie? Celé zle! Kam ten svet speje? ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyA ty jsi papež nebo kdo, že tady mentoruješ mieru inteligencie otázok, hlúpe/chytré podle počtu příspěvků a pod??? No tak se někdo zeptal na blbou triviální otázku, no bóže a co??? Tak proč sem do toho lezeš, když je pod tvoji úroveň?? 4 dni s křížkem po funuse úplně mimo jen aby ses předved jakej jsi inteligent... Nebo Ty tady držíš nějakej povinnej dozor jako učitel na školní chodbě o přestávce?"Celé zle" jsou na tom především reakce tvého typu - tj. naprosto zbytečný plevel o howně, běž radši dělat něco užitečnějšího pro ten špatný svět, když tě tak se.e, pokud ovšem kromě žvanění v anonymních diskuzích něco umíš... ![]() |
lance
![]() |
|
@lanceAkože chceš povedať, že ja si tu nemôžem povedať svoj názor, ale TY?! Už sa tu môžeš rozdrapovať? A to len preto, lebo nezdieľaš somnou rovnaký názor?!Hold, spamätaj sa láskavo s toho, ok?! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNehrej si na uraženého za nějaké sdělování rozdílných názorů... Od svého 1. příspěvku ty jsi tady tazateli začal NADÁVAT (tupec, pako...) a dělat z něj blba, přitom dotyčný s tebou ani nemá žádný zájem diskutovat. Každej to tady vidí, tak nebreč když dostaneš po kulách za neslušné chování![]() |
lance
![]() |
|
@lanceKeď dostanem, tak dostanem ban. Je to môj problém, ale jedno viem určite, môj názor a postoj to určite nezmení.Proste toto vlákno nemá žiadnu zmysluplnú úroveň. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@bublajsNo aj u Teba. Mne je to jedno, ako to už kolega Karner nalepil. Keď sa mu to takto páči tak nech, ale už to viacerí napísali napr. aj mmiriboy, ak to spadne vytrhne Ti omietku a môžeš malovať barák. No priznám sa Ti, ak by mi niekto prišiel k takýmto návrhom myslím s lepením tak by som ho kopol do ri.ti hneď ako to vysloví. a najsmiešnejšie je, že technik UPC to pochválil, haha. Mám s tým skúsenosť doma, žena takto tiež nalepila kábel na stenu a o mesiac sme stierkovali a maľovali. No ale ja som len amatér v tomto, Vy ste odborníci![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 577 |
![]() |
|
RE: Možno prilepiť koaxiál do rohu steny?pošli ženu ke Karnerovi na týdenní školení, třeba se to oběma bude líbit![]() |
lance
![]() |
|
@lanceNo už ju nepošlem, musela odísť sama už kvôli káblom![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Možno prilepiť koaxiál do rohu steny?když moje žena zatahá za kabel, taky musíme uklízet...![]() |
lance
![]() |
|
RE: Možno prilepiť koaxiál do rohu steny?... ale právě proto jsem si ji ještě nechal![]() |
lance
![]() |
|
@lance![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Možno prilepiť koaxiál do rohu steny?čviriboj je posthunter("legenda " na abforum), a aj ked tu z toho nič nemá ,je to proste v ňom. často má 2 príspevky za sebou a neustále potrebuje poučovať a dávať najavo svoju úžasnosť, zvýraznenú výkričníkmi.![]() Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.
|
suto123
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 466 |
![]() |
|
@suto123Hlavne že ty si najmúdrejší a najinteligentnejší hubotĺk spod Tatier!Nech sa páči, pre tvoju radosť: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@peterskono ale spis vypada na to, ze tam ten kabel nalepila prave kuli tomu, ze bylo potreba vymalovat a ty si to nejak nepochopil :)kdyz uz chces nejakou spekulaci :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Možno prilepiť koaxiál do rohu steny?nebude tam toho lepidla uz moc, ked este stale lepite?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liqueretedka je faze telepaticka. nekteri tazou svoji virguli proc to jeste nespadlo s pulkou baraku, druzi prosi kabel aby se osvobodil z podruci nasili a pak je tu jeste mnoho dalsich skupin, vcetne ty ktera to ma az tam :)minimalne v bruseli by se tim mel zacit zaobirat socialni, humanitarni a prumyslovy vybor, protoze lepidlo bere praci nosicum vysavacu, vrtackarum a vyrobcum mazatoru a buh vi komu jeste :) naopak zbor maliru a sterkovacu vyjadril jasnou podporu pro lepidlo, protoze jeho nekala konkurence prvni skupine jim prinasi dalsi praci :) atd. vybor pro recyklaci uz vznesl namitku, ze neexistuje vedecka studie, ktera dokaze empiricky jasne urcit mnozstvi recyklatu v pouzitem materialu :) ...... nic se nemeni. svet stale funguje na chaosu :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
![]() |