![]() |
|
Telly zpožděníAhoj. Už mě fakt se.e to zpoždění u Telly. A to nemyslím, že by se nějaké zenske v Telly zpozdilo tamto. Nechapu, k cemu je sledovat fotbal nebo tenis, když je to vlastne ze zaznamu. Zpozdeni u Telly je skoo 2 minuty 15 sekund. Tak k cemu toto je? Jsem zvykly u fotbalu i tenisu sledovat statistiky treba na Livesportu, ale kdyz zapnu apku u tenisu, tak vidim skore predcasne. Fakt zlaty satelit, tam to nemelo zpozdeni zadne. Tady ty IPTV, to je děs. Clovek sleduje prenos, ktery je vlastne ze zaznamu. Jenze, co s tim? 2 min a 15 sekund dole nepůjde. |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Telly zpožděnítak nekoukej na statistiku a bude ti to jedno![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Nemuzu, jsem vedecky typ![]() ![]() |
Protein
![]() |
|
RE: Telly zpožděníNavštiv vědce z oboru psychiatrie.Ten ti pomůže vyřešit tento život ohrožující problém. ![]() |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
@kobramMuzes trollovat, jak chces, nenaseres me. Navic, kdyz popisuju legitimni problem. Takže táhni. |
Protein
![]() |
|
RE: Telly zpožděníale prozradil ses. to tu byl jeden a ten s tim votravoval kazdej tejden, uz nevim ten nick nez ho blokli, takze novy zivot ?na net telly koukam a vubec o tomhle nevim, proste sleduju prenos, kdybys to nevytah ani si na to nevzpomenu, ale pro tebe to ma jednu velkou vyhodu-o 2min 15sec pozdeji zjistis ze jsi zase nevyhral ![]() |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Vidim, ze se tu sesli zas dva dmnti tohoto fora. Nebudu ani na jednoho uz reagovat. Je to pod moji uroven. Škoda, ze tu nejde davat do ignorace, mindracci oba dva. |
Protein
![]() |
|
RE: Telly zpožděníno co na tom chces resit ? ma to zpozdeni, tak co, ty ani ja s tim nic neudelame, a provider evidentne take ne, asi mu to jede pres DolniLhotu nebo ja nevim, to zpozdeni je velky, ale co s tim, musis to resit s telly, to je odpovedny vedouci.! |
kristian1
![]() |
|
RE: Telly zpožděnía ja tady resim 10s mezi feedem TDF a eurosportem na freesatu :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Telly zpožděníŘešilo se to zde v obecné rovině již stokrát.. Je to prostě vlastnost technologie přenosu (IPTV, případně OTT) počínaje servery, encodingem streamu, převodem do patřičného formátu, pingem a rychlostí přípojení u tebe doma konče. Na každém z těchto uzlů dojde k nějakému zpoždění a výsledkem je to, co popisuješ. Při přenosu obrazu je režie v megabytech, livesportu stačí pár kilo, to pochopí i dítě.. Nelíbí? Pořiď si “zlatej satelit“.Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@Scruffy![]() |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 443 |
![]() |
|
RE: Telly zpožděníNic proti, ale ono to zpoždění je snad všude. Jak v DVB-T, kde to je tuším cca 4 sekundy tak i u satelitu a stejně tak i u jakékoli IPTV (OTT) služby. Prostě je to danou technologií (prostě TV pošle signál, než se to kabelem nebo jinou technologií dostane k providerovi který to zpracuje a pošle dál + příjem konečného uživatele tak to pár sekund zabere). A člověk s tím musí počítat. U analogu je zpoždění 1 sekunda, u digitálního příjmu je to bohužel pár sekund. Pokud to někdo chce přesně na vteřinu ať si koupí lístek na ten zápas. Mimochodem, mám pocit že i live stream nebo live sázky u sázkovek bývají o pár vteřin opožděny. |
dcermak
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
RE: Telly zpožděníPřesně tak, i ten livesport je zpožďený o několik vteřin. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 275 |
![]() |
|
@ProteinNo vidíš. Tak jsi se dozvěděl, že je vlastně všechno v pořádku a že Telly za nic nemůže atd. atd. Já bych za takovou službu prostě neplatil. To zpoždění je u Telly oproti jiným službám značně velké. Přeji hezký den. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Telly zpožděníCo se vrátit ke 100% analogové cestě? Tam je zpoždění dané rychlostí světla. :) To je fakt debata .....Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
Sekundy vs. minutyPisete o oneskoreni radovo sekundy. Protein pise o minutach:"Zpozdeni u Telly je skoo 2 minuty 15 sekund." To je sakra rozdiel. To nebude ani prenosovou cestou, ani oneskorenim serverov... |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Telly zpožděníA nenechávají si třeba bezpečnostní rezervu kdyby třeba někdo vběhnul nahatej na kurt/hřiště nebo tak něco??![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
![]() |
|
@ProteinTed jsem si meril zpozdeni na Telly a je to cca 1 minuta.2m15s se mi nezda jako realne |
turlington
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
@turlingtonTak ono ani 1 minuta nie je normalne... |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@turlingtonA přes co prehravas? Ja aplikace android a davam to do tv pres Chromecast. |
Protein
![]() |
|
@turlingtonMam to fakt 2 minuty a 10-15 sekund. |
Protein
![]() |
|
@romanss a @neuzil![]() ![]() ![]() |
Protein
![]() |
|
RE: Telly zpožděníKaždopádně aplikace Telly android ma zpozdeni 2 minuty a zhruba tech 10 sekund. |
Protein
![]() |
|
@ProteinArris a Samsung TV appka, cca 1 minuta, tak nevím, proč u tebe to je 2m15s |
turlington
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
@turlingtonTak to zkus pres Telly aplikaci android. |
Protein
![]() |
|
![]() |