![]() |
|
skylink nové programyprogramy identifikovatelné ale ešte nejdu..aspon mne...hádam k obedu to pojde...tuším okolo 11.00 ujo Glisnik hútoril |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 213 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 153 | |
![]() |
|
@marnavheeele pepčo a kdo je to ten šárik ? tvúj pejsek. tvz kundolízek nebo co ? |
pelc
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
@marnavnemá funkční vůbec nic,ani nemůžeš,při malém počtů komentářů |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@marnavspravy nemaš funkčne |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: skylink nové programyChlapy zeptám se na názor, třeba se tu někdo najde kdo by mohl vědět. Na Qviart LUNIX 4K je sestavená image vč. oscamu, kde fungují nové M7 karty a měly by tam jít i ICE s novým zabezpečením. Není vůbec problém binárku oscamu z něho vytáhnout, ale není kompatibilní s jiným strojem. No probíral jsem to se známým jak tento oscam zkompilovat pro jiné zařízení s jinou architekturou. Tuším že VU+ má arm. V minulosti už jsem něco podobného za jeho pomoci dělal. Použil jsem nástroj pro kompilování oscamu, je nutné to dělat v linux. Není to žádná sranda. No jde mi o to, zda se do toho vůbec pouštět bude to stát čas. No jestli tudy vede cesta.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
@killorsobávam sa že nie je to možné . pretože v tomto bazmeku a vtom openpli o ktorom píšeš sú obmädzenia v hw a na drivroch úkor niektorých pluginov napr. archív cz/sk alebo HBBTV tam nefungujú a aj po nainštalovaní ti to už proste nenaštartuje. to mi ver......![]() iné stroje. ale skúšať môžeš .... nebudeš prvý ani posledný ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
@maradonaUž jste to zkoušel? Já zkoušel v kompilačním nástroji přepsat pouze modul reader_irdeto.c z binárky, kde to funguje do binárky, kterou mám v boxu, ale neúspěšně. Takže tam je ještě zakopanej pes. No popravdě to celé prohlédnou a porovnat s kódy na oscam wiki je na hodně dlouho a nejistým výsledkem. Popravdě asi nejsnažšší bude si vydělat 3tis a koupit Qviart LUNIX 4K. Je mi jasné, že ten oscam vytáhnou a nahrát bez kompilace nepůjde...FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
@killorsno ja som to neskúšal a ani nebudem ,ale je dosť borcov ktorý to skúšajú stále dookola je na svete , ved stačí čítať fora na nete ,ale ešte asi nekápli na správnu konfiguráciu.![]() ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaVím že je to křáp to mě nemusíš povídat. Hodně lidi si stěžují, že se hřeje. Ještě počkám jaký to bude mít vývoj. Dejme tomu čas. Dík za rady přeji pěkný den.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
@killorsjj... staré Zero tiež kúri ako Buderus ,ale všetky idú do teraz bez problémov.![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
RE: skylink nové programyTo by človek neveril akú búrku v pohári spôsobí Skylink.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 037 |
![]() |
|
@maradonaPrepáč, ale čo tu trepeš o oscame je sprostosť. No pravdepodobne vôbec nevieš ako M7 karta funguje a prečo to funguje v oscame na Quiart Linuxe. Treba k tomu aj niečo plus, ktorý ten box hardwarovo má a ostatné nie![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
@petersktie obmedzenia som myslel na pluginy a nie na oscam .![]() ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaBez tých sprostých smajlíkov to nevieš napísať. Pravdaže nepotrebuješ, lebo nevieš ako nato. ale ako vidím Ty sa s tým zabávaš a si sklamaný, že Ti niečo neide![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
RE: skylink nové programyo qviarte sme tu pisali uz pred rokom, ak to chce niekto ako server, je to nestabilne a nepouzitelne.Samozrejme ako box s kartou v pohode, ale k tomu staci aj ktorykolvek skylink ready box, amiko alebo cryptobox :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@petersknie som sklamaný vôbec.len tu bol položený dotaz ako s neho vytiahnúť ten oscam a použiť v inom boxe alebo image.takých chytrákov je momentálne viac než dosť . ![]() mám už nejaký čas tieto satelity aj M7-next kartu . neskúšal som to včera ,dnes..... ale už aj dávnejšie pred tým ako sa to momentálne vyvinulo. a vieš dobre aj ty od kedy a na čom tá M7 funguje. len to nikto zatial nepotreboval až do minulého týždňa. ![]() Skylink nie je môj favorit ,vieme o tom svoje ohladne programovej ponuky ,ale nezatracujem nikoho. či je Qviart ,ABC.... a iné šrot, to nech si vyskúša každý sám. je to zatial asi najlacnejšie riešenie pre toho kto nechce Skylink ready, CI+ a chce len Skylink operátora. prajem tebe aj všetkým ostatným pekný deň.majte sa všetci krásne a ty péťo zvlášť. |
maradona
![]() |
|
@jozef BALenže čo, keď je tých Lunexov plný sklad? Treba rýchlo popredať dokiaľ je ešte v kurze Irdeto. 😉 |
Spacer
![]() |
|
@jozef BAMám dotaz, prosím, bude Irdeto včetně novych programu funkční i na Qviart LUNIX CO |
jouza2705
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
jopo166Omlouvám se, zprávy jsem měl skutečně vyplé. Když něco máš, dej echo.Dík |
marnav
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
@jouza2705Malo by to isť aj na tomto prijimači ktory uvadzaš .Ide o privatny firmware .Vidim že aj tento prijimač je už na niektorych shopoch vypredani![]() ![]() |
jopo166
![]() |
|
@marnavmaš spravu |
jopo166
![]() |
|
@beatkaDá se s tebou komunikovat pres PM nebo jinak? Díky |
roman68
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
Externi ctecka por Vu+Prosim muzete mi nekdo poradit jaka externi ctecka mi bude fungovat ve Vu+ aby dekodovala nove programy? Potrebuji tuto? https://satelity.ellano.sk/cam-irdeto-smit-pro-2_7505.html. Dekuji za info. |
ondras76
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: skylink nové programyPod linkom mi nenašlo nič, ale pozerám, že už majú Googlom certifikovaný Formuler GTV s Google TV, takže Netflix v plnej paľbe.![]() ![]() |
Spacer
![]() |
|
RE: skylink nové programyFormuler GTV a Netflix v plnej paľbe to určite nie.![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: skylink nové programyO tom Netflixe 4k sa tu pise ako o nejakom zazraku, co nikto nevidel, len par ludi o tom poculo. Pritom takyto Netflix ide na kazdej novsej Smart TV. A aj v 4k.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 153 | |
![]() |
|
![]() |