![]() |
|
Eurosport Player - zkušenostiAhoj, kdo ma ES Player, jak jste s nim spokojeni? Na kolik zarizeni zaroven muzete koukat? A funguje vam stabilne v mobilu i v tabletu treba? Diky. |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
@ProteinMám ho nainstalovaný na TV Samsung, ale občas ho sleduji i v mobilu nebo na PC. Za mě zatím stoprocentní spokojenost. Navíc jsem ho koupil po zrušení nabídky ve Skylinku v akci za něco více než 300,-Kč/rok. Výběr programů samozřejmě větší než v klasickém TV vysílání. Ale je fakt, že práva na spoustu zimních sportů (snad s výjimkou saní a curlingu) má letos ČT4 Sport, která pro to bude využívat i Hbbtv. Řekl bych, že toho mají dokonce více než ES. Eurosport je zase lepší na tenisy a cyklistiku (byť ČT Sport vysílá TdF nebo Paříž-Roubaix a někdy i něco dalšího). Takže ES je "nepostradatelný" pro fanouška tenisu a částečně cyklistiky, event. závodu 24 hodin Le Mans. Kdyby nebyl tak levný, asi bych si ho teď už nekoupil. |
petrjar
Registrace: 6/2020 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@petrjarDiky moc![]() ![]() |
Protein
![]() |
|
RE: Eurosport Player - zkušenostiZase takový tenisový fanda nejsem, ale myslím, že všechny určitě ne. To by se jen v 1.kole muselo vysílat desítky utkání (oba singly) za den, a to nepočítám čtyřhry. Ale výběr z mnoha různých kurtů je. - HD mám samozřejmě lepší přes satelit, ale já osobně jsem, s přihlédnutím k tomu, že jde o internetové vysílání, s kvalitou spokojen. Neporovnatelně lepší než satelitní Eurosport DE v rozlišení SD. - Švédskou a norskou fotbalovou ligu vysílají celkem dost. Je na výběr z několika zápasů, ale opět - já tyto soutěže vůbec nesleduji, nicméně pro fotbalového Fanouška to může být atraktivní. Ještě k těm tenisům: pro rok 2021 mají ES práva i na mužské turnaje typu Masters (Italian Open, Monte Carlo apod.), nicméně mám dojem, že nevysílají ženský okruh WTA, což je pro českého diváka v současné době zřejmě škoda. To zase vysílá 02. |
petrjar
Registrace: 6/2020 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@ProteinNa grandslamech dávají opravdu vše, dvouhry, čtyřhry i juniory a juniorky. Za mě 100%ní spokojenost. |
hadrak
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Eurosport Player - zkušenostiAno, mám to taky v akci, je to výše (petrjar) popsáno naprosto p4esně jak to je. V životě jsem si neužil větší výběr tenisu. |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
Díky noc všemDěkuji![]() ![]() ![]() |
Protein
![]() |
|
![]() |