Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

AB CryptoBox 752HD Combo

Zdravim prosim muze mne nekdo poradit mam takovy problem a nemuzu to najit jestli to de.Kdyz mam prepnuty kanal treba Nova a jinej jdu pak do menu instalace nebo fatscan a vratim se zpet pokazde se prepne na ct1 vzdy.Je v tom nejaky zadrhel?Predem dekuji.
uživatel
anton
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 200
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

Skus novy FW
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 413
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

nie je v tom žiadny zádrhel...je to proste tak...a to máš potom taký velký problém íst z predvolby 1 (CT 1) na predvolbu čo ja viem 7 (Novy)?...trvá to sekundu!!!!!!!!!!!!!!!!
uživatel
nick211
Registrace: 5/2018
Příspěvků: 141
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

pred tým ked sa vychádzalo,tak to ostalo tuším na tom,kde si bol ako píšeš,ale ked máš posledný software,tak tam je to tak...ked ti to tak vadí,daj si starší a máš pokoj...nepojde ti You tube akurat tak a ešte niečo...

Opensat 9900..Amiko 8250+..AB CryptoBox HD 752
uživatel
jsivak
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 1 446
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jsivak

Aha takto to je ze jsem to nikde nenasel dekuji ti.

Jinak ano vadi mi to aby furt preklapaval jak ....
uživatel
anton
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 200
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

Verziu V1.15.22066 nedoporucujem
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 413
Odpověď v diskusním vlákně
 

@nick211

ahoj..nejde oto ze si program prepnem,,no v podstate ked mam stv1 ako prvi kanal a primu 19,tak ma to jeduje.,jeho zas hodi na ct1.anton,nelam si hlavu robi to aj na AB750-tkach.tiez neviem ako to nastavit,alebo zrusit.
uživatel
mastru
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 118
Odpověď v diskusním vlákně
 

@anton

a softwer mam najnovši.
uživatel
mastru
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 118
Odpověď v diskusním vlákně
 

@anton

bojím sa,či ti dobre rozumiem..či nemyslíme každý na niečo iné..ja ladím programy manuálne..nie cez fastscan...pri ladení,vždy skočí na predvolbu č.1 ale všetky programy sú uložené rovnako ako pred tým!!!
uživatel
nick211
Registrace: 5/2018
Příspěvků: 141
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mastru

To neznamena,ze aj najlepsi
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 413
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

Dekuji vsem.
Staci jit do nastaveni anteny a nic tam nedelat.Pak se vratit zpet a jsem znovu na CT1.Aby jsme si rozumneli.Soft mam nejnovsi.
uživatel
anton
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 200
Odpověď v diskusním vlákně
 

@anton

Mas zapojene oba vstupy?
SAT aj DVB-T2?
Na AB750 je to ok !
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 413
Odpověď v diskusním vlákně
 

@anton

Jedno riesenie by bolo !
Funguje ! R^
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 413
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

Mam tam kabelovku ale nefunguje.
uživatel
anton
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 200
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

Editacia kanalov- triedenie kanalov
a tam si vyberies ktore ti najviac vyhovuje
a CT1 tam uz nebude ;)
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 413
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

Normální vlastnost, když se provede znovu fastscan, tak to startuje vždy od předvolboy č.1 (což je v CZ program ČT1). Nevím co na tom vadí! Nezáleží moc na FW, všechny novější to mají stejně. To samé na 650HD (tam 1.14.20433). Nova je kdyžtak na č.3
uživatel
Warpik
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 504
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Warpik

Ano mas pravdu pokazde na cislo 1.Je jedno jaky kanal tam bude ale furt se to vraci na cislo 1.Ale to je jedno uz kdyz to nejde tak to nejde mam satelit jen tak.Mam kabelovku.Diky.
uživatel
anton
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 200
Odpověď v diskusním vlákně
 

@nick211

nick211.takto: pozeram program viasat,ktory mam ulozeny v poradí 24.to je jedno ,,ale ked pojdem do nastavenia,a zrusim nastavenie exitom,preco mi naskoci stv1.z viasatu ma vrati na stv,ktory mam ako prvy program v poradi.ved predsa ktory program pozeram ten by sa mi mal zobrazit.a toto ma kolkokrat jeduje.skusal som vsetko mozne v nastaveni.neviem,nejde to.mam najnovši software zo septembra 2020.
uživatel
mastru
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 118
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

Chodit tak často do menu, též by mě to štvalo.

Političtí vůdcové i vlády vděčí za své postavení zčásti prostě moci, zčásti tomu, že si je lidé zvolili. Nelze je považovat za představitele duchovně a morálně výše postavené části národa. Hlavní příčinou rozvodů je manželství. A.E.
uživatel
Tomik535
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 14 918
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

Mam jedine vysvetleni a to ze je to srot.Mnel jsem ruzne satelity ale tohle mne teda nedelali.Ale jak sem psal to je jedno.
uživatel
anton
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 1 200
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Tomik535

si ma predbehol v odpovedi :)))

Opensat 9900..Amiko 8250+..AB CryptoBox HD 752
uživatel
jsivak
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 1 446
Odpověď v diskusním vlákně
 

@anton

Nie je to ziadny srot len si nevies poradit!
Riesenie som uz navrhol,mozno si to neprecital
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 413
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB CryptoBox 752HD Combo

Tomik kde se porad courate aj s hdpe ? :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 13 950
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra