Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Problém so zvukom u Mágio Sat

Bol som u známeho, ktorý má Mágio Sat a sťažuje sa, že sa mu nedá regulovať zvuk u niektorých staníc. Zistil som, že sa jedná o ČT Sport. ČT D/Art a CNN Prima News. Ten zvuk je buď nulový alebo maximálny. Má dva boxy a na oboch je to rovnaké. Je to chyba vo vysielaní?
uživatel
emo53
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 460
Odpověď v diskusním vlákně
 

@emo53

na mem vuzero4k vse ok.. problem u tebe
uživatel
pelc
Registrace: 2/2020
Příspěvků: 110
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Problém so zvukom u Mágio Sat

Ahoj chod do nastavnia zvuku v stb a prestav to na pcm a pojde to
uživatel
Ylva
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 577
Odpověď v diskusním vlákně
 

Yiva

Ďakujem za nakopnutie. Už je to v poriadku.
uživatel
emo53
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 460
Odpověď v diskusním vlákně
 

Ylva

oprava mena *Ylva*
uživatel
emo53
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 460
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Ylva

Toto ma zaujima.
Pri prvotnej instalacii satelitneho prijimaca sme v Settings narazili na volbu PCM vs. AAC.
V navode sa pise asi toto: Ak ma kanal zvuk komprimovany v AAC, nastavte AAC, inak pouzite moznost PCM. Nechali sme AAC a vsetko bezi, ako ma, uroven zvuku sa da plynulo regulovat na "vsetkych" kanaloch.
Ze by sme pocuvali iba a zrovna stanice/kanaly s komprimaciou AAC?
uživatel
romanss
Registrace: 7/2018
Příspěvků: 403
Odpověď v diskusním vlákně
 

to romasss

bavime sa o prijimaci kaon ?
ten pri prvotnej instalacii neponuka moznost vyberu zvuku
ak je to iny box neviem
robim len sat kaon !
tiez co som robil kamosom ine stb nie na magio pri staznosti na zvuk pomohlo pcm
uživatel
Ylva
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 577
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Problém so zvukom u Mágio Sat

O, nie, ABCom Cryptobox 700HD.
Hmm, takze to zavisi od typu prijimaca. OK.
Hlavne, ze nam to funguje spravne.
uživatel
romanss
Registrace: 7/2018
Příspěvků: 403
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra