Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LED Tv Sencor HLE 3201M4 FW

LED TV Sencor HLE 3201M4 FW? (# 4082)
ahojte zhanim FW na tento TV prosim vas najde se tu někdo kdo ho ma,něco jsem našel ale po nahrati my jde obraz jako negativ
,TV před tim vypinalo a zapinalo dočetl jsem se ze treba znovu flashnut FW a pujde opět, uz se zapina dobre ale obraz je negativ asi špatny FW prosim vas mate někdo na ten TV FW?budu vam velmyi vděčný děkuji. Vím že toto téma tu bylo a řešilo se v roce 2018 . TV je historicky kousek ale moje babička jinou nechce. Díky za každou radu.

SISEU23X8M.bin
uživatel
pablosek
Registrace: 9/2011
Příspěvků: 14
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pablosek

Koukni na toto vlákno. https://www.parabola.cz/forum/topic-96604/ Snad Ti to pomůže.
uživatel
hokejka988
Registrace: 12/2013
Příspěvků: 74
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: LED Tv Sencor HLE 3201M4 FW

To je to vlákno z roku 2018 ale FW nejsou ty pravé. Tehdy "wwwa" neudal kde FW sehnal, ale díky za ochotu.
uživatel
pablosek
Registrace: 9/2011
Příspěvků: 14
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: LED Tv Sencor HLE 3201M4 FW

na fastshare hledat HLE3201M4(1).rar datovano 10_05_2016.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
uživatel
meduzka
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 606
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: LED Tv Sencor HLE 3201M4 FW

Tento FW jsem již zkoušel, ale tv ho nechce nahrát.Díky.
uživatel
pablosek
Registrace: 9/2011
Příspěvků: 14
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: LED Tv Sencor HLE 3201M4 FW

Dneska jsem stáhl SISEU23X8M.bin nahral.vše hraje OK až na to ,že je obraz vzhůru nohama :)
Při nejhorším předělám stojan na druhou stranu a tv bude opačně, hlavně že to šlape.
uživatel
pablosek
Registrace: 9/2011
Příspěvků: 14
Odpověď v diskusním vlákně
 

teda nechápu

statisíce lidí koupěj tv a čumej,ani netuší nějaký soft
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 26 826
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pablosek

Ten soft SISEU23X8M.bin je evidentně určen protinožcům :)))
uživatel
son
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 266
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pablosek

Kdysi jsem potřeboval tuto TV také flashovat. Mám když tak k dispozici náplň eeprom 25q64,obraz byl po naprogramování paměti správně orientován.
uživatel
elbaco
Registrace: 10/2018
Příspěvků: 14
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra