|  , sekce: Jiné placené TV | |
| O2TV.CZ vyradenie sport1,2?správa na FB:Donesla se nám informace, že je možné, že od 1. července 2021 vyřadí O2 TV ze své nabídky všechny stanice AMC (Sport1, Sport2, AMC, Minimax, Paprika, Spektrum, Jim Jam a další). Pokud nechcete přijít o Formuli 1 , Evropskou ligu UEFA , zbrusu novou Evropskou konferenční ligu, špičkový hokej a další skvělé sporty, dejte O2 TV vědět, že chcete, aby vám vaše milované stanice zůstaly! | jožko Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 346 | 
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 150 | |
|   | |
| RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?A jak byste si to vy dva představovali? Že bude všude vše, pokud možno zadarmo? Nebo za pár korun. | zzz Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 993 | 
|   | |
| @zzza já sem psal že něco chci zadarmo?Platím si 2 posytovatele a jak to tak sleduji tak budu muset si pořídit dalšího,jako sorry ale takový bor.el a chaos není nikde jako u nás...Za chvíli to dopadne tak že aby si měl všechny sportovní stanice tak budeš muset si pořídt snad 10 poskytovatelů těchto služeb,a to už je ujeté...Možné jen u nás... | dawis77 Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 851 | 
|   | |
| @dawis77U nás je ještě docela pořádek, Dejve... Když nevidíš dál, než k českým hranicím a všechno poměřuješ tím, kdo má jaký fotbal, docházíš k totálně chybným závěrům. Sport není jen mičuda a TV není jen o fotbale. | Bad Pete Registrace: 1/2018 Příspěvků: 584 | 
|   | |
| RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?Chaos nikde není. Je to jen otázka nabídky a poptávky. A poptávka po těch programech není taková, aby se platila taková cena. Jednoduché. A v budoucnu bude s právy ještě větší chaos, jak je vidět na západ od nás. | zzz Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 993 | 
|   | |
| RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?Co mně berete Formule 1 běžte víte kam  | pinokio Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 | 
|   | |
| @Bad Petestojím si zatím co sem napsal! | dawis77 Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 851 | 
|   | |
| @FI711010Neber to zle, mě právě tohle prostředí naprosto vyhovuje. Člověk se prostě musí o sebe postarat. Ne pořád brečet, jak je to na (nevhodné slovo), že musíš mít x operátorů atd. Nemusíš, je to jen tvoje volba. Já děkuji za konkurenční prostředí, které u nás v tomhle odvětví funguje naprosto parádně. Tohle vyřazení je pro mě další míč na mé straně, když budu vypovídat veškeré mé služby u O2, tipuju, že to budou teď ty nové set top boxy zadarmo, popř. za 999,-. Stačí tam mít víc služeb, trvat na výpovědi a ledy se vždycky hnuly. Já s tímhle problém nemám, já jsem schopen i u energií přecházet klidně každý rok, je to jen otázka papírování a hlídání si termínů. Není se čeho bát, rozumím tomu, že pro starší lidi je to neřešitelný problém, ale tak snad mají i mladší členy domácnosti. P.S. Toho závistivce Dawise77, prosím, neřešme, nebo mu zas praskne žilka, že je někdo daňovým rezidentem Monaka apod. | bretah Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 316 | 
|   | |
| RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?A je to definitivní.Potvrzeno! O2 TV musí od 1. července vyřadit z nabídky stanice z rodiny AMC https://digital.rozhlas.cz/potvrzeno-o2-tv-musi-od-1-cervence-vyradit-z-nabidky-stanice-z-rodiny-amc-8515448 | alnagon Registrace: 2/2014 Příspěvků: 68 | 
|   | |
| RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?To bude mít opět stejný scénář, PR oddělení SPORT TV bude prostřednictvím ksichtbooku psát ty svoje cinty jako to bylo u Telly, O2 zjistí, že se nezařazením těchto stanic zas až tak moc nestalo a jede se dál, než bude na řadě další provider, kterému končí taky smlouva. | bretah Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 316 | 
|   | |
| RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?športový fanušik na slovensku má lahký výber..MAGIO.SK alebo DIGI.SK (digisporty1,2,3,novasporty1,2,sporttv1,2,eurosporty1,2,premiersport,arenasport1)športový fanušik v česku to má rokom a rokom tažšie...ja by som si vybral asi T-Mobile.cz (digisporty1,2,novasporty1,2,sporttv1,2,eurosporty1,2,premiersport,arenasport1)...aj ked chápem,že telly alebo 02 su lacnejšie | jožko Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 346 | 
|   | |
| @jožkoi u Vás ta idylka velmi brzko skočí,s tim počítej... | dawis77 Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 851 | 
|   | |
| @dawis77neskončí..Telekom je fakt velký hráč...ja si za posledných 6 rokov nepamatam aký program vyradili za ktorym mi bolo lúto..proste žiadny..naopak stále prekvapuju niečím novým...bbc earth,folklorika,tukitv alebo zaradili arenasport1,lebo si to zakaznici priali..alebo tam mám unich crime and investigation,ktory vela operatorov už nemá..alebo vždy ked je natrhu nejaká novinka,tak telekom vacsinou patrí medzi prvych,ktorí ju zaradia atd atd..môže si písat každy nanich čo chce,ale umna je TELEKOM najlepší televizny operator na cz-sk už dlhe roky... | jožko Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 346 | 
|   | |
| @dawis77Ale jo, klidně si za tím stůj. Představ si při tom situaci ve Státech (USA), kde práva na hokejové zápasy jednoho týmu jsou třeba rozděleny tak, že zápasy "doma" má provider A a zápasy "venku" provider "B". Během přenosu "toho druhého" než máš ty, máš černou obrazovku... Pak vykládej něco o "chaosu"  Všechno je o penězích. | Bad Pete Registrace: 1/2018 Příspěvků: 584 | 
|   | |
| @jožkomáš pravdu,ale nikdy neříkej nikdy...Ono se to do.ere časem i u Vás,však uvidíš.. | dawis77 Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 851 | 
|   | |
| @Bad Petemě nezajíma co je v te po.ebané Americe... | dawis77 Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 851 | 
|   | |
| @bretahŽe by byly "nové" seťáky od O2 zadarmo, s tím bych moc nepočítal. Sleva na službách, to je reálné. Do hardware tam šel teď velký ranec peněz a žádný operátor není kouzelný dědeček... | Bad Pete Registrace: 1/2018 Příspěvků: 584 | 
|   | |
| @dawis77A kde myslíš, že si operátoři berou noty?  Odkud pochází AMC?   | Bad Pete Registrace: 1/2018 Příspěvků: 584 | 
|   | |
| @Bad Petejak mě na.erou tak se jim na to vykašlu a pojedu pouze na anténu,nejsem v.l... | dawis77 Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 851 | 
|   | |
| @dawis77Tvoje volba. Oni na tom škodný nebudou, ztráta nějakého počtu klientů je v tomto případě kalkulované riziko. | Bad Pete Registrace: 1/2018 Příspěvků: 584 | 
|   | |
| @Bad PeteJistěže je to reálné. Modem, který se odebral do věčných lovišť, jsem obdržel za jednu korunu. Samozřejmě tam neutrácím u nich pětset korun, že. Nemáš dneska závazky, odejdeš během 14 dnů s VDSL i televizí. | bretah Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 316 | 
|   | |
| @bretahTo budeš tvrdit člověku, co pro ně testuje zařízení? Kromě toho utrácím měsíčně 2K korun za Spolu. To mi dej vědět, jestli dostaneš 2x ZTE box zadarmo...  | Bad Pete Registrace: 1/2018 Příspěvků: 584 | 
|   | |
| @Bad PeteDám, má útrata za všechny členy mé domácnosti je po slevách necelé 3 tisíce. Za nové settopboxy jsem ochoten dát maximálně litr (větší cenu to u číňana nemá. Pokud tak tomu nebude, tak do 14 dní jsem jinde. S tím problém nemám. U takové útraty si to už při dnešní nabídce na trhu rozmýšlí i O2, jestli tě pustí, nebo ne. Tahle situace s AMC mi dala do kapsy triumf. | bretah Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 316 | 
|   | |
| RE: O2TV.CZ vyradenie sport1,2?T-Mobile má Eurosport 4K, což taky není k zahození. Příští týden jdu k O2 jestli mi nedají Kino zadarmo, jinak jdu přes ulici k T-Mobile.Vždy může být hůř.... | Jimmy Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 992 | 
|   | |
| @alnagonTak holt budu rušit po roce O2 a jdu k T-Mobile, bez F1 nebudu a navíc mají od příští sezony EL | jean55 Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 120 | 
|   | |
| @jean55a budou mít La Ligu nebo Serii A. | dawis77 Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 851 | 
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 150 | |
|  Zpět na předchozí stránku | |
|  Zpět na hlavní stránku diskusního fóra | |