Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV so šírkou do 86.5cm

Ahojte, asi divný dotaz, ale chcem kúpiť TV do druhej obývačky a problém je v tom, že mám priestor čo sa týka šírky len 86.5 cm :)))

Nedá sa to inak vyriešiť, to by som musel všetok nabytok z obyvacky vymeniť, pretoze to je ako celok.

A co som pozeral, tak jedine TV s uhlopriečkou 80cm mi tu vojde, ale to mi príde malé :))) Asi neexistuje vacsi TV a so sirkou do 86.5cm vsak? Našiel som Oravu 100cm uhlopriečka ale šírka 88cm :)))

majster222
Registrace: 8/2021
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV so šírkou do 86.5cm

Já mám ve svém pokoji také větší TV než je "díra" pro ní. Tak jsem ji trochu natočil aby z jedné strany vyčnívala přes hranu stěny. Je to trochu nehezké, ale zase se ti tam vejde.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

svatba stála peníze

,tak se musí vejít

pierrepetr
Registrace: 5/2006

37" by vyhovovala, ale 37" panely se dnes už vůbec nevyrábí, takže s metrem bude běhat po krámech úplně zbytečně, najde tam jen malé 32" nebo 39-40" které tam nevlezou, takže jedině něco staršího 37" z bazaru, ale to už je sázka do loterie (životnost)

lance
Registrace: 10/2008

Pokud se v diskutované místnosti někdo dívá na TV pravidelně, pak je 37 palců velmi špatné rozhodnutí v roce 2021. Platí prosté pravidlo: kupte si největší současnou televizi, na kterou máte prostředky, (úhlopříčky 55-65 fungují docela bezvadně se současnými zdroji obrazu) a upravte adekvátně obytný prostor.
a. Samozřejmě je možné, že se na danou tv dívá jenom návštěva jednou za tři měsíce, a pak je to jedno.
b. Samozřejmě lidé dělají špatná rozhodnutí, ale pokud jsou za jejich peníze a pro jejich život, nelze proti tomu nic namítat.

Antonín
Registrace: 8/2005

Jo ještě: dát TV to špatně větraného výklenku v obyvácí stěně snižuje její životnost. Od TV směrem nahoru by nemělo nic být, aby teplý vzduch mohl volně stoupat...studený si natáhne pak docela snadno někudy.

Antonín
Registrace: 8/2005

@majster222

Snad každý výrobce televizí uvádí jejich rozměry. Takže prolez katalogy a vyber co se ti tam vleze.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

Pokud máš jen rámeček větší, tak si vyřež, pokud to jde, po stranách výřezy a do nich zasuň ježka v kleci.

krupino
Registrace: 10/2008

@Antonín

to máš pravdu,měl jsem ve stěně plazmu LG 82cm,nejmenší na světě asi 10 let,,pasovala přesně,okolo byla škvíra na malíček,zezadu byl pomaloběžný větráček s termostatem od 45°c zapínal,chodilo to dobře

pierrepetr
Registrace: 5/2006

To: majster222

My sme tiez mali taku staru kalsicku obyvaciu stenu az po plafon a mama si tam dala 80cm telku, ktora sa jej tam zmestila.
Potom som prisiel ja a usudil, ze je cas na to, aby sme isli s dobou a tak som vzal panaka 65" HZ 2000, vyhadzal vsetke hluposti anechal iba spodne nosne skrinky. Nielenze sa tym uvolnil aj viditelne priestor, HZ 2000 je luxus oproti tej 80 cm LG HD ready ...ale najma sa neutiera zbytocne prach az zo stropu. :D

Inak ani napad noveho domu ako tu spomenul kolega "dulin" nie je zly. Ja som svoju obyvacku naplanoval tak, aby som si sledovanie toho, co ma zaujme ozaj vychutnal aj na velkej TV... tak sa aj stavia ;).

https://www.parabola.cz/album/foto-1605/
sekce Album: Stavbu domu - nova obyvacka
Popis fotografií:
[1] Stavbu domu - nova obyvacka

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra