Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

LG TV aplikace O2

Konečně spustili aplikaci O2 na televizorech LG....

Vu+ Solo 4K
uživatel
petan2
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 31
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petan2

kde to píšou??
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 26 919
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: LG TV aplikace O2

Ale jim to trvalo přepsat z tizenu na web.os.. Co finluxy, stale nic? :)))

Hlavní příčinou rozvodů je manželství. (AE)
uživatel
Tomik535
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 14 967
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pierrepetr

nikde udělal sem aktualizaci os a už je tam

Vu+ Solo 4K
uživatel
petan2
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 31
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@petan2

je to už ta "nová" apka, nebo přepsaná ta stará ze Samsungu/O2 SK, tzn kde nelze ani podle sebe setřídit kanály?
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 245
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@michalnew

podle vzhledu asi furt ta stará

Vu+ Solo 4K
uživatel
petan2
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 31
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@michalnew

tak jsem na to koukal a jde vytvořit vlastní seznam kanálů .....

Vu+ Solo 4K
uživatel
petan2
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 31
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@petan2

Jo, máš pravdu, je to stejný komfort jako v settopboxu Nové generace (u aplikací pro Android a Samsung nejsou dělat vlastní přehledy ani měnit pořadí), takže OK, STB nemusím řešit.... ale půl roku (podle slov O2) před startem nové platformy udělat apku pro LG ještě ve starém rozhraní, to mi hlava nebere
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 245
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

Michalnev

Ta Na LG je trochu lepší a přehlednější seznam programů než na Samsungu
uživatel
Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 281
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@Petrmuz92

je to 1:1 jako v STB, takže lepší, než drátem do oka, ale čekal jsem už nové rozhraní
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 245
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

RE: LG TV aplikace O2

Ja mám LG televízor a teda žiadnu o2 aplikáciu okrem slovenskej mi nenašlo.
uživatel
wiking18
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 362
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@wiking18

To bude asi tím, že je to apka pro nás. Zkus v nastavení regionu dát Česko. Já tam taky měl jinou zemi a nenašel jsem to
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 245
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

RE: LG TV aplikace O2

@ wiking18 :

A z jakého důvodu potřebuješ aplikaci pro O2 v češtině pro Českou republiku a nestačí Ti ta slovenská O2 ve slovenčine pro Slovensko?
uživatel
Moravia CS
Registrace: 2/2021
Příspěvků: 219
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@Moravia CS

Ne, je to drek..... nejdou tam vytvářet své přehledy, ani měnit pořadí stanic
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 245
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

RE: LG TV aplikace O2

Po zmene regiónu to nabehlo, diky ;)
uživatel
wiking18
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 362
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

RE: LG TV aplikace O2

@ michalnew :

Někdo chtěl po mě zprovoznit O2 TV Česká republika na Tesle 500 a s českou aplikací to nešlo vůbec zprovoznit. Stáhnul jsem mu do té Tesly 500 tu slovenskou pro O2 TV Sk a normálně sa tam dalo přihlásit s účtem od O2 TV CZ a vše funguje bez problému.
uživatel
Moravia CS
Registrace: 2/2021
Příspěvků: 219
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@Moravia CS

neřekl jsem že nefunguje... zbytek opisovat odmítám
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 245
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

RE: LG TV aplikace O2

@ wiking18 :

A až tam budeš chtět zprovoznit třeba aplikace Antik SAT SK, Skylink SK atd. pokud pro daný model existují tak budeš následně v kelu když tam bude nastaven region Česká republika a ne Slovensko.
uživatel
Moravia CS
Registrace: 2/2021
Příspěvků: 219
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@michalnew

@ michalnew :

Dobře když se hned čertíš a úplně zbytečně nervačíš. S někým kdo takto podrážděně reaguje je zbytečné diskutovat a nemá to cenu. Měj se pěkně a hlavně klídek. SBOHEM
uživatel
Moravia CS
Registrace: 2/2021
Příspěvků: 219
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@Moravia CS

Moje reakce byla adekvátní tomu, když mi někdo vkládá do úst něco, co jsem neřekl. Tečka
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 245
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@michalnew

Súhlasím s tebou, tiež som prekvapený na čo sa ma niekto pýta načo mi je o2cz aplikácia, alebo je múdri a povie že mi nepojde Antik po zmene regiónu. Všetko funguje ako ma ;)
uživatel
wiking18
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 362
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

@wiking18

Jako dobrý je to v tom, že kdo má LG, tak nepotřebuje box.... obávám se ale, že toho O2 využije jen k tomu že natáhne čas k rozjetí nového prostředí. Ale dobrý, pokud máš LG s tím jejich Magic ovladačem alá myš, jde s tím lépe ovůádat a O2 BOX jsem prozatím vypnul ze sítě
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 245
Odpověď v diskusním vlákně 3dny
 

Moje zkušenost...

..Mam LG OLED 55CX s jejich Magic ovladačem. Třebaže se jedná jen o okopírovanou alikaci z jejich STB Nové generace, ovládání je nebe a dudy. Jednak kvůli DO samotnému, druhak je samotná apka v TV mnohem rychlejší, než v tom jejich boxu za snad 4 litry. Přes HDMI mám v TV hozený Shield s IPTV (rozhraní TiviMate) a je prima, že po zapnutí O2 aplikace se Shield sám vypne (a naopak)... takže STB NG ve své podstatě mohu dát do bazaru
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 245
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra