Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - najslabšia ponuka športu z TV služieb

Stojí za prečítanie.

Skylink začína mať najslabšiu ponuku športu z väčších TV služieb, zablokoval Ligu majstrov na M4 Sport.

http://www.dsl.sk/article.php?article=25440&title=

Milan1985
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67
Odpověď v diskusním vlákně

@petersk

Ja som si už niečo ohľadom PC co by som chcel aj robiť vieš. Mam ešte 1 PC doma ktorý mi treba skladať od nuly čiže od základnej dosky až po grafickú kartu, RAM procesor a Zdroj. Ale to je iná téma. R^ takže toto by bolo pre mňa dobra práca. Technika ma baví proste. Si spokojný sám zo sebou ak môžem vedieť??? Lebo ja áno vždy sa učím nové veci vieš ako sa hovorí keď sa to za mlada naučíš ako na staré kolená ako by si to vynašiel. R^ :8) A tým sa riadim minule mi dosť padala doska na PC a podarilo sa mi to hneď vyriešiť. A bolo po probléme pár informácií na internete a PC ide ďalej. :8) Ešte ze som učil po Anglicky. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini

Zetor25
Registrace: 11/2015

RE: Skylink - najslabšia ponuka športu z TV sl...

zložiť lego sa naučí každý . budeš robiť tlmočíka ?

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Zetor -poupratuj si pred vlastným "prachom". R^ :laughing:

Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.

suto123
Registrace: 9/2018

@Brumo

Brumo ,poznám ľudí čo nevedia nič o PC a clovek im to musí vysvetliť ešte aj ako ho zapnúť a vypnúť ja som sa učil sám všetko o PC,možno aj tlmočníka by nebolo zle robiť ja prekladám stále z UK jazyka do SK jazyka takže vďaka za tip,vieš ja nie som autor tejto témy o Skylinku ja nekopem doňho ako po niektorí že nemá šport pozri sa na nick ktorý založil túto tému a pýtaj sa jeho či má prácu lebo každá druhá téma o Skylinku je len o hádkach a urážkach. Rv

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini

Zetor25

@Zetor25

Žiaľ je to tak... Sme len ľudia a nikto nevie všetko.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

čo tak robiť trénera čo sa naháňajú a okopávajú sa .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo

@kostik123

Máš pravdu každý múdri z neba nespadol ako sa hovorí ale vidíš ako skončí každá téma o Skylinku aj keď nie som jej autorom nuž asi nemajú do koho rypat tak rypu do mňa. R^ Nech sa darí. Nemám čas stale na hádky ide mi len o slušnú diskusiu o SAT a TV, ale keď to nejde tak to nejde. Ja nemám dôvod vyplakavať kedy bude LM a PL na Skylinku ak šport tak idem inde. Alebo si to pozriem na FTA staniciach. :8) Ak budem chcieť tak zaplatím aj Digi GO. :8) Ja som so sebou spokojný. ;)

Zetor25

každý múdri z neba nespadol, - to sú teda perly. :laughing:

Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.

suto123
Registrace: 9/2018

Tak jako Zetoer jsem se o sat technice musel všechno naučit sám. Začalo to tím že jsem ve sklepě našel nevyužívaný sat komplet Skylinku a zkoušel ho zprovoznit. Bohužel tady na foru začátečnické vlákna moc populární nejsou a třeba navodu na zprovoznění Oscamu je na internetu málo. Věci si montuju a opravuju sám abych ušetřil čas a peníze za odborníky. Na parabole když je špatný signál tak si ji sám seřídím za pár desítek minut, kdežto na technika bych musel čekat třeba i týden

Počítač si taky skladam sam. Oproti montovaným sestavam je výhoda většího výběru komponennt a především to že záruka je na jednotlivé části, ne na PC jako celek. Takže můžu bez problému i během záruky přidávat disky, RAM a podobně bez rizika ztráty záruky

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

vám dvom už dávno skončila záruka ,tak sa podľa toho aj správajte.

vuplus 4k , oled 4k

Brumo

@JanM

To máš pravdu, že na zdejším foru se moc neradí. Jen blbě tlachá a uráží. Na rady ohledně sat techniky jsou jiná fora.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

No pokud se tady zeptám na nějaký normální problém, tak rozumnou odpověď dostanu. Problém bývají začátečnické dotazy a taky sekce TV pořady, kde se lze bez urážek zeptat tak maximálně na fotbal. Stejně tak je tu v módě nadávat na skupinu M7

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@JanM

aj na šéfa sa nadáva . to patrí k životu.

vuplus 4k , oled 4k

Brumo

@JanM

Já se za Skylink nestydím. Na sport mě stačí EP a IPTV. Ptal jsem se zde jen 2x a uspěl jsem. Jednou i na PM. Jinak dřv jsem chodil na jiná fora, třeba i zahraniční. Ale to bylo ze začatku, když jsem zápasil s E2. V místě bydliště to nikdo neznal. Ale to už je hodně dávno.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Zetor25

No ja som spokojný sám so sebou. Rozprávam plynule 4 jazykmi, Ale UK jazyk nepoznám len angličtinu britskú a americkú :))) Ináč čo si myslíš, že mi starší ako sme sa učili? Sami od seba aj satelitnú techniku a prezradím Ti moje začiatky s PC boli ešte s Commodorom a prešiel som celý vývoj. Niečo si vygoogli o vývoji PC, veď ak to chceš robiť, tak mal by si aj to vedieť. Veľa šťastia.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Když to má Skylink se sportem špatné tak ať třeba na programy NS 1,2 3 a 4 nasadí cenu co po nich požaduje vedení TV noha a uvidíme kdo si ten sportovní balíček koupi tak, aby nemuseli na tyto programy doplácet ostatní?.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Tak já začínal s analogovým příjmem, tuším Citizenem, v době, kdy UK programy vysílaly volně. Se Skylinkem jsem už od doby TandT. Pamatuji si mizernou nabídku i příplatky za nové programy. Točil jsem Fermem. Měl jsem D2-mac, Canal plus, Indy v C pásu...Přešel jsem na digitál. Polskou Wizju, na které šly české programy...Hltal jsem Parabolu/Satelit. Jedině v Přerově a svého času Olomouci dokázali dobře poradit. Brno, Ova a Praha - docela hrůza. Nechybělo jim jen ego. Zažil jsem "odborníky" z elektro škol. Až na jednoho poctivce se jednalo o fušery, kterým jsem nezaplatil někdy ani celou částku, když odvedli jen část práce. Takže se spoléhat na odborníky se nelze spoléhat. Oni si střeží své know-how, za kterým skrývají často základní neznalosti. Jedna věc je mít analyzátor a druhá ho uměl používat a hodnoty následně využívat. Několik pozvaných nedokázalo odhalit chybu ve špatné účastnické šňůře. Hledání Olomouce, tak to natočili mezi Slavonín a Kojál...Bych mohl vyprávět.

Tento typ "odborníků" se přesunul na různá fóra a tvrdí, jak oni vše ví, jenže opak je pravdou".

@Zetor25: Je fajn se jednou za čas obhajovat. Přílišná četnost ti ale spíše uškodí. Dělej si to po své.

F4turbo
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra