![]() |
|
Skylink - najslabšia ponuka športu z TV služiebStojí za prečítanie.Skylink začína mať najslabšiu ponuku športu z väčších TV služieb, zablokoval Ligu majstrov na M4 Sport. http://www.dsl.sk/article.php?article=25440&title= |
Milan1985
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 81 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
@peterskJa som si už niečo ohľadom PC co by som chcel aj robiť vieš. Mam ešte 1 PC doma ktorý mi treba skladať od nuly čiže od základnej dosky až po grafickú kartu, RAM procesor a Zdroj. Ale to je iná téma.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 449 |
![]() |
|
RE: Skylink - najslabšia ponuka športu z TV sl...zložiť lego sa naučí každý . budeš robiť tlmočíka ?vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 591 |
![]() |
|
RE: Skylink - najslabšia ponuka športu z TV sl...Zetor -poupratuj si pred vlastným "prachom".![]() ![]() Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.
|
suto123
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 466 |
![]() |
|
@BrumoBrumo ,poznám ľudí čo nevedia nič o PC a clovek im to musí vysvetliť ešte aj ako ho zapnúť a vypnúť ja som sa učil sám všetko o PC,možno aj tlmočníka by nebolo zle robiť ja prekladám stále z UK jazyka do SK jazyka takže vďaka za tip,vieš ja nie som autor tejto témy o Skylinku ja nekopem doňho ako po niektorí že nemá šport pozri sa na nick ktorý založil túto tému a pýtaj sa jeho či má prácu lebo každá druhá téma o Skylinku je len o hádkach a urážkach.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Žiaľ je to tak... Sme len ľudia a nikto nevie všetko.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
RE: Skylink - najslabšia ponuka športu z TV sl...čo tak robiť trénera čo sa naháňajú a okopávajú sa .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@kostik123Máš pravdu každý múdri z neba nespadol ako sa hovorí ale vidíš ako skončí každá téma o Skylinku aj keď nie som jej autorom nuž asi nemajú do koho rypat tak rypu do mňa.![]() ![]() ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Skylink - najslabšia ponuka športu z TV sl...každý múdri z neba nespadol, - to sú teda perly.![]() Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.
|
suto123
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 466 |
![]() |
|
RE: Skylink - najslabšia ponuka športu z TV sl...Tak jako Zetoer jsem se o sat technice musel všechno naučit sám. Začalo to tím že jsem ve sklepě našel nevyužívaný sat komplet Skylinku a zkoušel ho zprovoznit. Bohužel tady na foru začátečnické vlákna moc populární nejsou a třeba navodu na zprovoznění Oscamu je na internetu málo. Věci si montuju a opravuju sám abych ušetřil čas a peníze za odborníky. Na parabole když je špatný signál tak si ji sám seřídím za pár desítek minut, kdežto na technika bych musel čekat třeba i týdenPočítač si taky skladam sam. Oproti montovaným sestavam je výhoda většího výběru komponennt a především to že záruka je na jednotlivé části, ne na PC jako celek. Takže můžu bez problému i během záruky přidávat disky, RAM a podobně bez rizika ztráty záruky T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 151 |
![]() |
|
RE: Skylink - najslabšia ponuka športu z TV sl...vám dvom už dávno skončila záruka ,tak sa podľa toho aj správajte.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@JanMTo máš pravdu, že na zdejším foru se moc neradí. Jen blbě tlachá a uráží. Na rady ohledně sat techniky jsou jiná fora.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeNo pokud se tady zeptám na nějaký normální problém, tak rozumnou odpověď dostanu. Problém bývají začátečnické dotazy a taky sekce TV pořady, kde se lze bez urážek zeptat tak maximálně na fotbal. Stejně tak je tu v módě nadávat na skupinu M7T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 151 |
![]() |
|
@JanMaj na šéfa sa nadáva . to patrí k životu.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@JanMJá se za Skylink nestydím. Na sport mě stačí EP a IPTV. Ptal jsem se zde jen 2x a uspěl jsem. Jednou i na PM. Jinak dřv jsem chodil na jiná fora, třeba i zahraniční. Ale to bylo ze začatku, když jsem zápasil s E2. V místě bydliště to nikdo neznal. Ale to už je hodně dávno.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@Zetor25No ja som spokojný sám so sebou. Rozprávam plynule 4 jazykmi, Ale UK jazyk nepoznám len angličtinu britskú a americkú![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 571 |
![]() |
|
RE: Skylink - najslabšia ponuka športu z TV sl...Když to má Skylink se sportem špatné tak ať třeba na programy NS 1,2 3 a 4 nasadí cenu co po nich požaduje vedení TV noha a uvidíme kdo si ten sportovní balíček koupi tak, aby nemuseli na tyto programy doplácet ostatní?..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 535 |
![]() |
|
RE: Skylink - najslabšia ponuka športu z TV sl...Tak já začínal s analogovým příjmem, tuším Citizenem, v době, kdy UK programy vysílaly volně. Se Skylinkem jsem už od doby TandT. Pamatuji si mizernou nabídku i příplatky za nové programy. Točil jsem Fermem. Měl jsem D2-mac, Canal plus, Indy v C pásu...Přešel jsem na digitál. Polskou Wizju, na které šly české programy...Hltal jsem Parabolu/Satelit. Jedině v Přerově a svého času Olomouci dokázali dobře poradit. Brno, Ova a Praha - docela hrůza. Nechybělo jim jen ego. Zažil jsem "odborníky" z elektro škol. Až na jednoho poctivce se jednalo o fušery, kterým jsem nezaplatil někdy ani celou částku, když odvedli jen část práce. Takže se spoléhat na odborníky se nelze spoléhat. Oni si střeží své know-how, za kterým skrývají často základní neznalosti. Jedna věc je mít analyzátor a druhá ho uměl používat a hodnoty následně využívat. Několik pozvaných nedokázalo odhalit chybu ve špatné účastnické šňůře. Hledání Olomouce, tak to natočili mezi Slavonín a Kojál...Bych mohl vyprávět.Tento typ "odborníků" se přesunul na různá fóra a tvrdí, jak oni vše ví, jenže opak je pravdou". @Zetor25: Je fajn se jednou za čas obhajovat. Přílišná četnost ti ale spíše uškodí. Dělej si to po své. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 385 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
![]() |