Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.10.2007, 20:16.42

dve paraboly nad sebou na jednom stoziary

Hello. Chcel by som umiestnit nad moju povodnu parabolu 90+ lnb monoblok 19,2 a 23,5 taku istu s tym istym monoblokom pre druhy prijimac. Ma s tym niekto skusenosti? Nebude problem s rusenim? Druhe riesenie je nahradit povodny lnb za lnb s dvomi vystupmi ale potom by neboli dva nezavisle sety... kto s tym ma skusenosti? Dakujem za odpovede...
uživatel
jdodo
29.10.2007, 20:26.45

RE: dve paraboly nad sebou na jednom stoziary

pripadne ...existuje nejaky prepinac, ktory by mi z terajsieho stavu..jedna parabola jeden monoblok... vedel poslat signal nezavisle do dvoch prijimacov???
uživatel
jdodo
29.10.2007, 20:47.14

A proč ?

Vyměň monoblok obyč. za monoblok pro dva účastníky.
uživatel
mirasat
29.10.2007, 20:51.24

Dvě paraboly na jednom stožáru

Každopádně to jde,za předpokladu,že jedna parabola nebude překrývat druhou.To je ale docela šroubované řešení,když lze použít monoblok TWIN či-li se dvěma výstupy pro 2 přijímače.Používám to na dreamboxu a Nokia medimaster 9650S.
uživatel
hobza
30.10.2007, 07:43.12

Vymen monoblok za dve nezavisle LNB a najlepsie uz za QUAD (co ak budes chciet treti prijimac?) Prijimace pojdu uplne nezavisle a ak podporuju aj zdielanie (napr. openbox) tak ti staci aj jedna dekodovacia karta R^
Kazdopadne by som to neriesil 2 parabolami ked ich chces mat natocene rovnakym smerom...je to ako mat dva sporaky na varenie namiesto dvoch hrncov :))
uživatel
hopkok
30.10.2007, 09:16.12

Dakujem za odpovede..asi bude najjednoduchsie vymenit ten monoblok za twin.. a asi to aj urobim...len co s tym starym :-))) ale nie ved je to za par korun... chystam sa kupit novy open 810 a novu plazmu...asi panasonic.....mas s nim uz nejake skusenosti Mirasat(myslim s tym novy, openom) chcem sharovat karty s mojou 820??? Vzdy si dobre poradil..dik :-)
uživatel
jdodo
30.10.2007, 09:23.31

no nechcem ta presviedcat ale preco nie rovno QUAD? Si si isty ze dalsi prijimac nebude? co ak vypadne jeden vstup? Pri Quade len prehodis vystup a pri twin musis vymenit LNB, cenovy rozdiel minimalny
Ak mozem poradim ti aj ja s tym openom :O

Mam X810 a X800(prerobeny redion), zdielanie ide pekne bez problemov, akurat musis mat v kazdom prijimaci jednu kartu ak chces zdielat karty 2 (cs a skylink)samo ide zdielat aj jednu kartu, len som chcel s tym povedat ze to nepojde ak das do jedneho prijimaca 2 karty a na druhom by si chcel len zdielat...
Ak by si si nevedel rad poradim ak mozem a ak viem :)))

BTW: X810 ma na plazme trosku lepsi obraz ako X800...
uživatel
hopkok
30.10.2007, 12:04.25

hopkok

dik hopkok...
chcem to zdielat samozrejme navzajom.. 820 ma jednu citacku a 810 ma dve... co sa tyka poruchy..ved prave toho sa bojim a povodne som chcel dve uplne nezavisle riesenia.. a twin preto..lebo ten rozdiel je dost znacny.. quard stoji dvojnasobok...aku mas plazmu? aky je na nej obraz z toho openu? Zial v obchododch mi do toho pustia max analog z ter. anteny a to je dost hnusne...
uživatel
jdodo
30.10.2007, 12:42.12

zdarec

ja som kupil Quad Globo za 990Sk twin mi ponukali tiez globo za 750sk zvolil som quad, tak mi bolo aj poradene koli moznemu vypadku jedneho vystupu, predsa len mas 2 v zalohe, pri poruche u twin musis kupovat hned novy...rozhodnutie je na tebe. Plazmu mam Samsung Ps 42C96HD, obraz je pekny (csLink,skylink) v porovnani s HD to je ale slabucke, v porovnani s cigi a UPC mnohokrat lepsie
Nebal by som sa do toho ist X810 na plazme vyzera pekne...
uživatel
hopkok