| 29.10.2007, 22:51.47 | |
Problem s prijmom SK linku.Ahojte, mam nasledovny problem. Asi pred tyzdnom mi zacal vypadavat signal SK linku tak som si pomyslel ze by to chcelo vyladit parabolu. Pustil som sa do toho a vysledok je taky ze niektore programi z druzice 23,5 funguju (napr. Ocko, CT24) ale SK link uplne vypadol. Neviem ho vobec naladit. Zaroven ak natocim parabolu na 19tku, bezia aj vsetky ostatne programi bez problemov preto usudzujem ze nastavene to mam dobre. Nechapem tomu. Urobil som aj reset prijimaca ale ziadna zmena. Mam sice parabolu natocenu v pozicii na 23,5 dost tesne k stene ale za posledne 2 roky som s tym nemal problem. A teraz to neviem naladit.Aky silny je signal SK linku oproti Ocku alebo CT24? Je to mozne mam zle nastavene? |
![]() Janzy |
| 29.10.2007, 23:00.05 | |
RE: Problem s prijmom SK linku.nalaď to na nově 11992H a pujde vse |
![]() pierrepetr |
| 29.10.2007, 23:13.29 | |
RE: Problem s prijmom SK linku.Měl jsem podobný problém s 12525V na CS Linku po roce fungování a na jiném místě taky se SKY Linkem. Ostatní frekvence šly. Chyba byla v konvertoru - frekvenční "díra". |
![]() Salt |
| 30.10.2007, 10:21.42 | |
RE: Problem s prijmom SK linku.Nechapem pripomienke ...nalad si to na nove 11992H a pujde vse... Vtip?Rozmyslal som aj nad tou frekvencnou dierou ale neveril som tomu ze je take nieco mozne. (aj ked ja som myslel na dieru v prijimaci). Kazdpoadne diky za radu, skusim iny konvertor. |
![]() Janzy |