ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

linuxový přijímač Vu+ ZERO rev.2

Dobrý den.Prosím o radu:Proč mi na linuxovém přijímači Vu+ ZERO rev.2 nejdou přehrát videa na youtube?Přitom na stránky youtube to sice najede ale videa nejdou přehrávat.Čím by to prosím vás mohlo být?
uživatel
chalupskyv
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 29
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: linuxový přijímač Vu+ ZERO rev.2

Odinštalovať plugin Youtube,reštart a znovu ho nainštalovať z feedu enigmy2
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 889
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

ok mockrát děkuji za radu ;-).Zkusím to a dám vědět
uživatel
chalupskyv
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 29
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Dobrý den.Jsem teď v menu přijímače ale nemohu najít položku odinstalování Youtube pluginu :-(.Poradíte prosím
uživatel
chalupskyv
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 29
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chalupskyv

Na ktorom image?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 560
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chalupskyv

- stlac Menu na dialkovom
- vlez do Pluginy
- stlac cervene tlacidlo - Odstranit pluginy
- klikni na extensions a nalistuj si v nom hladany Youtube
- ked si postaveny na nom tak klikni na OK na svojom dialkovom a pri naslednej otazke ci chces plugin odtranit vyber Ano, ze chces plugin odtranit
uživatel
starter12
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 135
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chalupskyv

starter12 to podrobne popisal
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 889
Odpověď v diskusním vlákně
 

@starter12

ok mockrát děkuji za podrobnější vysvětlení ;-).
uživatel
chalupskyv
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 29
Odpověď v diskusním vlákně
 

@starter12

Četl jsi i tento můj příspěvek?-Vlastním televizi Toshiba-smart a při používání youtube a videí na googlu více jak 15 minut se mi při přepnutí na jiné video začne televize sekat a někdy se i sama vypne a znovu sama zapne takže asi se restartuje.Máte prosím s tím někdo zkušenosti jak tuto závadu odstranit?
uživatel
chalupskyv
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 29
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chalupskyv

Prepac, ale Toshiby nemusim. sorry
Skus sa pozriet sem, ci ti nieco nepomoze. www.asavvyweb.com/toshiba-smart-tv/how-to-fix-toshiba-smart-tv-apps-not-working-or-crashing
uživatel
starter12
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 135
Odpověď v diskusním vlákně
 

@starter12

když stlačím menu nemám tam položku pluginy nebo to je ta položka co tam mám tzn.moduly?
uživatel
chalupskyv
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 29
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chalupskyv

Mozu to byt aj moduly, zalezi ako to je v danom image prelozene.
uživatel
starter12
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 135
Odpověď v diskusním vlákně
 

@starter12

podařilo se mi smazat ten modul ale zase nemůžu najít položku extensions :-(
uživatel
chalupskyv
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 29
Odpověď v diskusním vlákně
 

@starter12

bydlíš na slovensku že bych ti rovnou radši zavolal nebo máš mesenger?
uživatel
chalupskyv
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 29
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chalupskyv

Hlavne Menu vypada v OpenATV nejak takto
https://i.postimg.cc/YC4Ygsx5/1.jpg

zoznam mojich nainstalovanych Pluginov (Modulov) vypada nejak takto
https://i.postimg.cc/rwvW9NnK/2.jpg

a ked si v menu Pluginov (Modulov), ci uz instalujes nove (Zelenene tlacidlo) alebo odstranujes uz nainstalovane (Cervene tlacidlo) tak dostanes zoznam rozdeleny do jednotlivych "oblasti"
https://i.postimg.cc/bvknVSWL/3.jpg

Vsetko co potrebujes spravis cez to.
uživatel
starter12
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 135
Odpověď v diskusním vlákně
 

@starter12

no máš to menu úplně jinak sestavené
uživatel
chalupskyv
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 29
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

ty máš přímo tento typ přijímače?:linuxový přijímač Vu+ ZERO rev.2
uživatel
chalupskyv
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 29
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chalupskyv

Ake image a jeho verziu mas nainstalovane v boxe ?
uživatel
starter12
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 135
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chalupskyv

Ale napíš už aký image máš na boxe a potom sa nebude hádať

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 560
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chalupskyv

Mal som
Toto mi poradil vuplusguru
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 889
Odpověď v diskusním vlákně
 

@chalupskyv

Ak to nepojede tak skus VTi image alebo openATV 6.4
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 889
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra