Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.10.2007, 12:05.54

jaky set top box?

zdravim, jaky by jste mi doporucili setb dvb-s z vlastni zkusenosti, koukal jsem po openboxu x810, tak me zajima soft podpora, zadavani klicu atd. diky
uživatel
ss2digi
30.10.2007, 12:42.02

RE: jaky set top box?

toto sa tu riesilo mnohokrat a stale dookola sa to tu opakuje, kazdy ti poradi to, co ma, lebo je s tym spokojny
openbox neobanujes, aspon v blizkej dobe, do buducna sa to povedat s pravdepodobnostou neda, co dnes ide, zajtra nemusi
uživatel
georgo
30.10.2007, 12:44.44

Rovnaky problem

Mam presne taky isty problem ako ss2digi. Je mi ponukany presne ten isty stb a neviem sa akosi rozhodnut. Je to stb z tych lacnejsich, no vcelku s O.K. parametrami na to, co ocakavam. Pravdupovediac je to moj uz treti stb po reklamaciach a vrateni povodneho, TAK BY SOM AJ JA PRIVITAL RADU niekoho skuseneho. Doteraz som nepotreboval ziadnu "kartu" ani "vkladanie klucov", stb, ktory som mal dekodoval SR a CR takmer komplet no po zmene BIOS - kodovania skoncil a ma velke problemy s rozkladom obrazu aj pri vlozeni original kariet. Nejdem sa vykecavat, ale tiez prosim o radu, aky STB-S si vybrat (cital som mnozstva recenzii)z neskutocneho mnozstva ponukanych.
Dakujem aj za ss2digi
uživatel
stockach
30.10.2007, 13:28.02

for georgo: Pri vybere STB mi ani tak nejde o to, co bude do dalekeho buducna. Hlavne sa mi jedna o to, aby STB fungoval a splnal ake take sucasne naroky. Ze sa to tu pretriasa dookola je prirodzene, pretoze sem - tam pribudne niekto novy, kto chce poradit - povedzme aj problematiku trosku pozna, len sa nevie rozhodnut. A viem, ze je mnozstvo ludi, ktory sa tejto problematike naplno venuju, a tak ocakavam, ze aj v tomto fore sa niekto taky najde.
P.S. Ja by som neporadil STB ktory som mal moznost mat nikomu - Goldenitersh...t ( sorry za vulg.)
uživatel
stockach
30.10.2007, 17:24.19

No ten Goldeninterstar mohol mat iba zly software, viem ze ich ma mnoho ludi a su s nimi spokojni.
A ohladom toho ,,do buducna,, mal som na mysli nie len pštrosa, ale aj to, či bude fachčiť len dva roky a potom sa v ňom niečo odpáli, alebo pobeží sto rokov, ale to sa nevie pri žiadnom výrobku.
Openbox má veľa vecí dotiahnutých, pretože sa podpora pre čechov a slovákov riešila s ľuďmi čo píšu softy.
Behajú na ňom korektne titulky /National Geographic Channel/, aj EPG ide dobre /až na Primu/, karty číta bezchybne, dokáže zdieľať, je celkom rýchly, proste som spokojný.
Rozhodnúť sa ale musíte sami.
uživatel
georgo
31.10.2007, 00:37.29

MAM OPENA A BEZ PROBLEMOV X810
uživatel
hopkok